Tämä Yksinkertainen Asia Voi Muuttaa Elämäsi

henkisyys itsensäkehittäminen onnellisuus Mar 24, 2022
Tämä Yksinkertainen Asia Voi Muuttaa Elämäsi

Okei, tämä hyvin yksinkertainen asia voi todellakin muuttaa elämäsi! Nyt mietit tietysti, että mikähän ihme tämä asia oikein on..

Tämä saattaa jopa olla asia, jota jo teet. Ehkä se on satunnainen tapa, jonka teet kun muistat. Jos näin on, olkoon tämä muistutus sinulle, että voit vahvistamalla tämän yksinkertaisen asian harjoittamista elämässäsi luoda lisää hyvää elämääsi!

No mikä tämä yksinkertainen asia sitten on, joka voi muuttaa elämäsi?

Se on tietysti KIITOLLISUUS.

Jep, niinkin yksinkertaisella asialla kuin kiitollisuuden harjoittamisella voi olla valtavan voimakas vaikutus elämääsi! Se voi kirjaimellisesti kääntää elämäsi suunnan täysin! Tässäpä siis muutama vinkki kiitollisuuden säännölliseen harjoittamiseen!

tämä yksinkertainen asia voi muuttaa elämäsi

Vinkit Kiitollisuuden Harjoittamisen

1 Harjoita kiitollisuutta päivittäin

Ihannetilanteessa kiitollisuutta kannattaa harjoittaa heti herättyäsi ja/tai juuri ennen kuin painat pääsi tyynyyn illalla.

Kyseisinä ajankohtina mielemme on kaikkein vastaanottavaisin. Tämä johtuu siitä, että aivoaaltomme ovat luontaisesti matalammat juuri herättyämme sekä juuri ennen nukahtamista.

Näin ollen aamut ja illat on parhaita aikoja ohjelmoida MITÄ TAHANSA mieleemme! Tämä pätee tietysti myös kiitollisuuteen.

Jos haluat tuntea enemmän kiitollisuutta, onnellisuutta ja tyytyväisyyttä, harjoita kiitollisuutta aamuisin ja / tai iltaisin. Vahvistaaksesi harjoitustasi, tee harjoitus sekä aamuisin, että iltaisin!

Takaan, että jos menet nukkumaan tuntien ihanaa kiitollisuutta, tulet nukkumaan valtavan paljon paremmin kuin nukkuisit ilman kiitollisuuden harjoittamista! Kokeile vaikka!

2 Listaa päiväkirjaasi tai vaikka vain mielessäsi +3 asiaa, joista olet siinä hetkessä kiitollinen.

Näitä asioita voi olla vaikkapa:

👉 henkilö/lemmikki, jota rakastat

👉 lempparijuoma ja hiljainen hetki aamulla

👉 jotain mitä sinä päivänä tapahtui

👉 tai vaikka vain tämä hetki ja se että olet elossa

3 Tämä on äärimmäisen tärkeä, jopa ratkaiseva asia! Nimittäin tunteet.

Älä vain mieti mielessäsi, mistä olet kiitollinen. Me ajatellaan jo aivan liikaa suurimman osan ajasta!

Sen sijaan, TUNNE jokaisella solullasi kiitollisuutta! Tunne miten kiitollinen olet listaamistasi asioista.

Voit myös tuntea kiitollisuutta täysin ilman syytä! Siihen ei nimittäin tarvita mitään syytä. Ne asiat, joista olet kiitollinen, vain herättävät kiitollisuuden tunteet, jotka OVAT JO SINUSSA.

4 Muista olla kiitollinen myös SINUSTA.

Listaa ainakin yksi asia, josta olet kiitollinen itsessäsi. Muista myös tuntea se täysin! Se voi olla jokin asia, missä onnistuit mielestäsi hienosti tai vaikkapa jokin ominaisuus itsessäsi, josta olet kiitollinen.

Näin alat vahvistaa myös rakkautta itseesi!

5 Aloita tuntemalla kiitollisuutta asioista, tapahtumista ja henkilöistä ja siirry hiljalleen herättämään kiitollisuus sydämessäsi ilman mitään syytä.

Kiitollisuuden tuntemiseen ei tarvita mitään syytä. Voit toki olla kiitollinen monestakin asiasta elämässäsi ja se on hieno juttu. Sen lisäksi on hyvä oppia herättämään kiitollisuus sydämessäsi aivan ilman varsinaista syytä.

Kuten jo mainitsinkin, kiitollisuus kuten kaikki muutkin tunteet ovat jo sinussa. Eri asiat, tapahtumat ja ihmiset vain herättävät tunteet sinussa. Näin ollen on äärimmäisen voimaannuttavaa opetella itse herättämään haluamansa tunteet itsessään.

Jos ”tarvitset” jonkin ulkoisen asian tunteaksesi kiitollisuutta, ulkoistat onnellisuutesi. Moni tekee tätä täysin huomaamattaan, joten olethan tarkkana ja pysähdyt pohdiskelemaan, onko tämä ollut sinun toimintamallisi. Jos on, hieno juttu! Nyt näet sen ja voit muuttaa sen!

Lue myös: Kuka on vastuussa onnellisuudestasi?

Voi olla kuitenkin helpoin aloittaa tuntemalla kiitollisuutta erinäisistä asioista ja hiljalleen opetella herättämään nuo tunteet itsessä ilman syytä.

Nyt on sinun vuorosi pistää nämä vinkit kokeiluun! Ja kerrothan mulle kommenteissa, MISTÄ SINÄ OLET TÄNÄÄN KIITOLLINEN?

PS! Tilaa MAKSUTON valmennussarja täältä >>>

Miten Hyödyntää Esteitä Saavuttaaksesi Haluamasi

Aug 03, 2022

5 Tyypillistä Estettä Unelmiesi Tiellä

Jul 27, 2022

Miksi Mindset Työskentely Ei Yksin Riitä

Jun 29, 2022