Ihana tutustua!

 

Minä oon Niina, henkinen valmentaja ja Human Design opas, tuomassa enemmän rauhaa ja täyttymystä ihmisten sydämiin.

Missioni on auttaa upeita yksilöitä kuten sinä, tekemään työtä ja elämään elämää jota he rakastavat. Siihen sisältyy tietysti myös itsensä ehdoton rakastaminen.

Ennen kaikkea kuitenkin autan asiakkaitani vapautumaan omista sisäisistä rajoitteistaan ja löytämään todellisen rauhan ja vapauden. Koska mikä voisi olla sitä tärkeämpää?

Jos siis haluat löytää oman tarkoituksesi, luoda työn jota rakastat ja elää niin vahvasti omassa voimassasi, ettei kukaan tai mikään voi viedä sisäistä rauhan tunnettasi sinulta pois, oot tullut oikeaan paikkaan! 

Minun tarinani..

Oma sisäinen kasvunmatkani, joka on johtanut tähän pisteeseen, että saan tehdä työtä jota rakastan ja tunnen ahdistuksen sijasta enemmän sisäistä rauhaa kuin koskaan aiemmin, alkoi kunnolla kaiketi liki 10 vuotta sitten.

Muistan tuolloin miettineeni, että elämässä täytyy olla muutakin, kuin päivästä toiseen ahertamista työssä, jossa ei järin ole etenemismahdollisuuksia ja jossa en pääse käyttämään lahjojani optimaalisesti.

Halusin elämältä enemmän!

Ja tunsin sydämessäni, että täytyi olla mahdollista, että voisin kokea jotain enemmän..

Päätin tehdä liikunnasta itselle ammatin..

 

Tuolloin olin päässyt uudelleen aikuisiällä liikunnan makuun, mikä oli ollut mulle tärkeää nuorena. 

Jossain kohtaa kuntosalilla pumppaillessa heräsi kysymys, "osaisinkohan minä auttaa muita parantamaan hyvinvointiaan?". 

Ensimmäinen vastaus mielessäni oli, että no enhän minä sitä osaa, kuka minä nyt olen muita auttamaan.

Mutta aloin silti tutkailla Personal Trainer koulutuksia ja ennen pitkää huomasin, että päätös oli jo tehty.

Päätin, että minähän teen tämän ja ilmoittauduin koulutukseen.

Rakastin valmennuksiani kuntosalilla! Sain valmentaa niin monia huikeita yksilöitä kohti parempaa hyvinvointia.

Ymmärsin kuitenkin pian, ja tiesin tämän sisimmässäni jo hyvin varhaisessa vaiheessa, että pelkkä ulkoisten muutosten tekeminen harvoin riittää. Täytyy sukeltaa syvemmälle, katsoa pinnan alle ja ymmärtää, miksi me ihmiset syömme itseä vahingoittavilla tavoilla tai jätämme jumpat väliin vaikka tiedämme, että se tekisi hyvää.

Siitä alkoi NLP koulutuksien kautta matkani mielen syövereihin, jotta voisin ymmärtää miten omia haitallisia käyttäytymismalleja voi OIKEASTI ja pysyvästi muuttaa. 

Ja sillä matkalla olen edelleen, kaiketi kymmeniä kursseja, valmennuksia ja koulutuksia myöhemmin. Nyt ymmärrän asian jo melko hyvin, mutta silti se jatkaa kiehtomistaan.

 
Erityisesti näitä aiheita oon opiskellut:

 

- Miten parantaa ja ylläpitää fyysistä hyvinvointia

- Mielenvoima ja miten meidän kummallinen ihmismieli toimii 

- Miten löytää omat intohimot 

- Itsensä rakastamiseen liittyviä valmennuksia

- Miten vapautua omista sisäisistä rajoitteista, kuten itsensä epäilystä, peloista tai rajoittavista uskomuksista

- Myös meditaatiota ja miten luoda pysyviä muutoksia kehossamme, mielessämme ja elämissämme, olen opiskellut jo vuosikausia

Oon kouluttautunut mm. Personal Traineriksi, life coachiksi, syventänyt ymmärrystäni Coaching Mastery opinnoilla, erilaisia henkisyyteen ja mielen hyvinvointiin liittyviä kursseja ja valmennuksia, Human Design koulutuksia ja valmennuksia. Tässä vain muutamia mainitakseni.

Sisäinen tarpeeni ymmärtää asioita enemmän ja enemmän on valtava. Tosin osin näidenkin koulutusten taustalla on myllännyt myös omat riittämättömyyden tunteet.

Ajattelin ennen, että kunhan vain käyn vielä tämän yhden kurssin, sitten olen riittävän hyvä auttamaan myös muita. 

Mutta sitä päivää ei tullut, jolloin joku kurssi olisi täyttänyt tuon riittämättömyyden tunteen sisälläni.

Se oli mun tehtävä itse. Ja vasta sitten kun kykenin näkemään oman riittämättömyyden tunteideni lävitse, saatoin päästää irti tarpeestani hankkia lisää ja lisää tietoa, vain paikatakseni tuon riittämättömyyden tunteen.

Oon silti ikuinen opiskelija, 1/3 projektori Human Designissa, mutta nyt pystyn opiskelemaan koska haluan, ei siksi että yritän paikkailla riittämättömyyden tunteiden luomaa koloa sisälläni.

Jos haluat maistiaisen siitä millaista olisi työskennellä yhdessä, täytä oheinen hakulomake ja varataan aika maksuttomaan tapaamiseen! 

 

Täytä hakulomake

Ihanaa, että oot löytänyt tänne sivuilleni ja toivottavasti saan auttaa sinua matkallasi, tavalla tai toisella!