Onko Elämäntarkoituksesi Hakusessa? Anna Intohimojesi Ohjata Sinua!

elämäntarkoitus itsensäkehittäminen unelmaelämä Oct 07, 2021
Onko Elämäntarkoituksesi Hakusessa? Anna Intohimojesi Ohjata Sinua!

Onko elämäntarkoituksesi hakusessa? Tuntuuko elämä toisinaan merkityksettömältä?

Hyppäätkö aamuisin sängystä innostuneena uudesta päivästä vai kenties väsyneenä ja tympääntyneenä? Toivotko, että löytäisit vihdoin työn, joka tuntuisi merkitykselliseltä ja johon olisi ihana mennä?

Jatka lukemista ja saat tietää, miten omien intohimojen löytäminen auttaa sinua elämään unelmaelämääsi!

Onko Sinun Elämäntarkoituksesi Hakusessa?

Koetko, että elät jo intohimojesi mukaista elämää? Vai tuntuuko kenties, että jotain puuttuu? Tuntuuko, että olet hukassa omassa elämässäsi, etkä tiedä mikä tarkoituksesi on maailmassa?

Intohimoisella elämällä tarkoitan sitä, että elät omien intohimojesi, sinulle rakkaimpien asioiden kanssa linjassa. Eli teet valintasi perustuen siihen, mikä vie sinua kohti intohimoista ja merkityksellistä unelmiesi elämää.

Jos tunnet olevasi enemmän tai vähemmän hukassa omassa elämässäsi, se voi johtua siitä, ettet ole vielä löytänyt intohimojasi eli et elä linjassa itsellesi tärkeiden asioiden kanssa.

Usko minua, kun sanon, että tiedän miltä tuntuu olla hukassa omassa elämässä. Oon nimittäin elänyt suurimman osan elämästäni tuntien olevani täysin hukassa! Nykyisin oon jo melkoisen hyvin kärryillä omista intohimoistani sekä siitä, mikä elämäni tarkoitus on. Nykyään koenkin elämäni äärimmäisen merkitykselliseksi, vaikka vasta joitain vuosia sitten olin vielä äärimmäisen ahdistunut.

Nyt kysynkin sinulta, elätkö sinä intohimojesi mukaista elämää?

Koetko elämäsi merkitykselliseksi?

Tunnetko suurta täyttymystä ja iloa päivittäin?

Koetko, että sinulla on tärkeä rooli maailmassa? (Sinulla nimittäin on!)

Mikäli vastasit EI, ylläoleviin kysymyksiin tai osaan niistä, et ehkä vielä elä sinulle rakkaimpien asioiden kanssa linjassa. Ei kuitenkaan hätää, se on helposti muutettavissa!

Valtaosa Ei Elä Intohimoista, Merkityksellistä Elämää

Erään vuonna 2017 tehdyn tutkimuksen mukaan maailmanlaajuisesti vain 13 % ihmisistä oli intohimoisia tekemänsä työn suhteen. Toisin sanoen, huimat 87 % ihmisistä maailmanlaajuisesti kokivat tyytymättömyyttä työtään kohtaan eivätkä koe työtään itselleen merkitykselliseksi.

Kysyin taannoin vastaavan kysymyksen omalta yhteisöltäni sosiaalisessa mediassa ja sain vastaukseksi, että noin 67% vastaajista EI KOE elävänsä merkityksellistä elämää ja 33% puolestaan koki elävänsä linjassa omien intohimojensa kanssa.

Omassa minikyselyssäni lukemat olivat jo ”parempaan päin” ja kuitenkin elämäänsä tyytymättömiä oli mielestäni hurjan paljon!

Jos olet koskaan sanonut KYLLÄ, vaikka halusit sanoa EI, olet toiminut omien intohimojesi vastaisesti. Ja kukapa meistä ei olisi näin tehnyt, vai mitä? Voit kuitenkin alkaa valitsemaan intohimojesi mukaisesti heti, kun selvität mitä nuo intohimot ovat!

Jokaisella meistä on oikeus elää omannäköistä elämää, joka on linjassa itselleen rakkaimpien asioiden kanssa. Uskon myös, että on enemmän kuin mahdollista kääntää nuo numerot toisinpäin!

Siksi koen tärkeäksi jakaa tätä tietoa myös teille! Toivon, että sinäkin siellä ruudun toisella puolella vähintäänkin inspiroidut tästä artikkelista ja alat selvittää, mitä sinä oikeasti haluat ja mikä sinulle on elämässä juuri nyt tärkeintä!


When you are clear, what you want will show up in your life and only to the extent you are clear.

Janet Bray Attwood


Miksi On Niin Tärkeää Elää Omien Intohimojensa Kanssa Linjassa?

Intohimojen selkeyttäminen auttaa sinut löytämään oman elämänpolkusi, elämäsi tarkoituksen! Uskon, että meistä jokainen on valinnut tulla juuri tähän elämään ja meillä jokaisella on yksilöllinen tarkoitus, mitä kukaan muu ei voi täyttää. Meidän tulee vain selvittää se ja sitten elää sen mukaisesti.

Kun elät linjassa omien intohimojesi kanssa, elämäsi tarkoitus, oma elämänpolkusi alkaa hiljalleen askel askeleelta avautua sinulle! Ja mikä voisi olla sen upeampaa, kuin elää oman elämäntarkoituksensa mukaisesti, elämän ohjaamana! Se se vasta on täyttymyksellistä elämää!

Itse esimerkiksi huomaan aina näitä tekstejä tai muuta sisältöä tuottaessani, että RAKASTAN näiden kirjoittamista, koska tiedän, että siellä ruudun toisella puolella olette te ihanat, jotka saatte kenties omaan elämäänne inspiraatiota, vinkkejä ja oivalluksia näitä lukemalla! Koen siis suurta merkityksellisyyttä juuri tälläkin hetkellä ja uskon, että se energia siirtyy myös jokaiseen lukijaan! 

Kun tiedät omat intohimosi (ja elät niiden mukaisesti) elämästäsi tulee upeaa, jännittävää, täyttymyksellistä, merkityksellistä ja se täyttyy ilolla! Kukapa ei haluaisi elää näin?

Intohimoisen, merkityksellisen elämän eläminen tuo mukanaan valtavan keveyden tunteen. Elämä tuntuu virtaavan eteenpäin vaivattomasti ja koet, että elämälläsi on suuri merkitys.

Ei se toki sitä tarkoita, etteikö elämässä enää tulisi vastaan haasteita. Kuitenkin nuo haasteet voi selvittää kevyemmin, kun elää merkityksekästä elämää.

Sinulla on selkeys siitä, mihin elämäsi on menossa ja mitä haluat elämääsi luoda. Osaat myös luottaa ja antautua elämän ohjaamaksi, jotta voit saada kaiken mahtavan, mitä elämällä on sinulle tarjota! Usein se on paljon mahtavampaa, kuin mitä itse osasimme koskaan kuvitellakaan!

Sinä voit todella saada kaiken, mitä aidosti elämältä haluat (huomaa, ettei se välttämättä ole sama asia, mitä nyt luulet haluavasi), kunhan ensin selvität, mitä se on.

Onko Elämäntarkoituksesi Hakusessa? Näin Löydät Omat Intohimosi

Kysyin heti alussa sinulta kysymyksen: ”onko elämäntarkoituksesi hakusessa?” Mitä SINÄ vastasit? Jos vastasit kyllä, lue tämä osio tarkasti!

Todennäköisesti tiedätkin jo, että tykkään antaa postausteni lopussa myös joitain käytännön askelia, joiden avulla pääset kyseisessä aiheessa eteenpäin. Tässä siis sinulle joitakin ideoita, mistä voit lähteä liikkeelle omien intohimojesi selvittämisessä.💜

Aloita vaikkapa kysymällä itseltäsi seuraavia asioita:

💜 Mitä sinä rakastat tehdä?

💜 Mieti, mitä rakastit tehdä, kun olit nuori?

💜 Milloin olet flow-tilassa, jolloin et huomaa ajankulkua lainkaan?

💜 Mitä tekisit, jos sinun ei tarvitsisi miettiä raha-asioita lainkaan?

💜 Mitkä asiat saavat sydämesi sykkimään?

💜 Miltä unelmaelämäsi näyttäisi, jos voisit saada ihan kaiken, mitä haluat?

Aloita kysymällä itseltäsi nämä kysymykset. Kannattaa kirjoittaa ne sekä vastaukset ylös muistikirjaasi ja antaa niiden sitten hautua päivän tai pari ja palata lukemaan ne uudestaan. Huomaa mitä kirjoittamasi lukeminen saa sinut T-U-N-T-E-M-A-A-N! Täydennä tekstiä tarvittaessa!

Seuraava askel on laittaa huomiosi niihin asioihin, joita eniten elämääsi haluat luoda!

Mikäli elämäsi ei vielä aivan vastaa unelmiasi, uskaltaisin väittää, että huomiosi on ollut enemmän siinä, mitä ET HALUA, ja hieman vähemmän siinä, MITÄ HALUAT. Nyt on aika kääntää tuo toisinpäin!

Nimittäin se, mihin huomiosi laitat, kasvaa elämässäsi. Muista se, joka kerta, kun huomaamattasi olet palannut murehtimaan niitä asioita, joita et elämääsi halua.

Jos haluat, että autan sinua löytämään intohimosi, jotta löydät oman, sinulle tarkoitetun polun elämässä, >>>Kurkkaa valmennukseni täältä<<<

onko elämäntarkoituksesi hakusessa

Miten Hyödyntää Esteitä Saavuttaaksesi Haluamasi

Aug 03, 2022

5 Tyypillistä Estettä Unelmiesi Tiellä

Jul 27, 2022

Miksi Mindset Työskentely Ei Yksin Riitä

Jun 29, 2022