Näin Teet Vuodesta 2022 Parhaan Vuotesi.. Toistaiseksi!

elämäntapamuutos itsensäkehittäminen tavoitteet unelmaelämä Dec 30, 2021
Näin Teet Vuodesta 2022 Parhaan Vuotesi.. Toistaiseksi!

Vuosi vaihtuu pian ja tämä vuosi hujahti alta aikayksikön, huh! Nyt on jälleen aika suunnata katseet uuteen vuoteen ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Nappaa tästä postauksesta vinkit ja ota ne käyttöösi ja näin teet vuodesta 2022 parhaan vuotesi.. toistaiseksi!

Ensin on tietysti hyvä reflektoida hieman taaksepäin.

On hyvä ottaa hetki aikaa pohtiaksesi, miten tämä kulunut vuosi meni. Tee se kuitenkin lempeydellä ja rakkaudella itseäsi kohtaan, ei tuomiten ja arvostellen! Se ei ole rehellistä reflektointia.

Kysy siis:

Miten kulunut vuosi meni?

 Mitä muutoksia tapahtui?

 Mitä saavutit?

 Missä asioissa kasvoit?

 Elitkö arvojesi mukaisesti?

 Onko jotain, minkä toivoisit tänä tulevan vuonna olevan toisin?

Seuraavaksi käännetään katseet tulevaan! Näin teet vuodesta 2022 parhaan vuotesi.. ainakin toistaiseksi! TÄMÄ ON NIMITTÄIN SINUN VUOTESI!!

näin teet vuodesta 2022 parhaan

1 Selkeytä Itsellesi Mitä Haluat & Aseta Tavoitteesi

On todella haastavaa luoda elämään haluamiasi asioita, jos et edes tiedä mitä ne ovat. Tästäpä syystä on äärimmäisen tärkeää selkeyttää itsellesi, mitä oikein haluaisit luoda elämääsi tänä vuonna.

Voit aloittaa tekemällä visualisointiharjoituksen, jossa näet itsesi elämässä unelmiesi elämää. Koe tuo elämä kaikin aistein. Huomaa, mitä unelmiesi elämään sisältyy ja miltä se tuntuu!

Harjoituksen jälkeen huomaa, mitä nousi pintaan harjoituksen aikana. Kirjoittele ylös millaista unelmiesi elämä olisi. Kirjoita niin paljon kuin haluat ja mahdollisimman tarkasti.

Mitä selkeämmin pystyt määrittelemään, miltä unelmasi näyttävät, sen parempi. Älä kuitenkaan murehdi, jos tuo kuva unelmistasi ei ole vielä kovin selkeä. Se selkenee kyllä, mitä enemmän otat askelia kohti unelmiasi.

Tämän jälkeen kannattaa myös kirkastaa, mitä haluaisit nimenomaan tänä tulevana vuonna luoda elämääsi. Mitä haluaisit muuttaa tämän vuoden aikana? Aseta konkreettinen tavoite, josta tiedät oletko saavuttanut sen vai et.

Haluatko apua visiosi selkeyttämiseen? Tilaa täältä ILMAINEN valmennussarja, joka auttaa selkeyttämään visiosi >>>

2 Pidä Huomiosi Siinä Mitä Haluat

Kun olet ensin selkeyttänyt visiosi siitä, mitä haluat elämääsi luoda, on seuraavan askeleen vuoro. Tämä kohta käykin huomattavasti helpommaksi, kun olet ensin saanut selkeyden siitä, mitä haluat.

Eli seuraavaksi tehtävänäsi on pitää huomio niissä asioissa, mitä haluat elämääsi tänä vuonna luoda! Älä anna huomiosi karata siihen, mitä et halua.

Jos näin kuitenkin pääsee käymään (mikä on täysin inhimillistä!), palauta vain huomiosi takaisin siihen, mitä haluat heti kun huomaat huomiosi karanneen.

Jos haluat vaikkapa löytää rakkauden, kumppanin, on tärkeää keskittyä tuohon nimenomaiseen asiaan ja siihen, miltä sen saaminen tuntuu. Et voi tuntea oloasi yksinäiseksi ja masentuneeksi ja odottaa elämäsi rakkauden kävelevän vastaan!

Kun tunnet jo nyt rakkautta ja niitä tunteita, joita uskot tuntevasi kun löydät uuden kumppanisi, vedät haluamasi puoleesi nopeammin! Tästä päästäänkin sopivasti kolmanteen askeleeseen!

näin teet vuodesta 2022 parhaan

3 Pidä Energiasi Unelmiesi Tasolla

On äärimmäisen tärkeää pitää oma energia korkealla ja linjassa niiden asioiden kanssa, mitä elämääsi haluat luoda. Jos haluat elämääsi enemmän vaurautta, sinun täytyy tuntea jo nyt olevasi vauras, jotta voit vetää sitä lisää puoleesi.

Ihan kuten jo edellä mainitsin, et voi tuntea vastakkaisia tunteita ja odottaa vetäväsi puoleesi jotain ihan muuta!

Mieti siis millä keinoin voisit pitää energiasi yllä päivästä toiseen. Eritoten silloin, kun et vielä näe edistystä haluamaasi suuntaan ja meinaat vajota matalammille energiataajuuksille.

Listaa nuo energiaasi kohottavat asiat ylös ja laita ne esille johonkin, missä voit palata niiden äärelle helposti ja nopeasti tarpeen tullen.

4 Ota Päivittäin Askelia Kohti Unelmiasi

On todella tärkeä pysyä energeettisesti sopivalla taajuudella, jotta voit vetää puoleesi haluamasi asiat. Sen lisäksi on tärkeää ottaa konkreettisia, rohkeita askelia kohti unelmiasi.

Unelmiesi saavuttaminen on näiden kahden yhtälö, energeettinen yhteensopivuus unelmiesi kanssa + konkreettiset askeleet.

Älä kuitenkaan ota mitä tahansa askelia, vaan pyri kuuntelemaan sydäntäsi ja anna sen kertoa, mikä on oikea askel seuraavaksi. Voit toki ottaa neuvoja vastaan henkilöiltä, jotka tietävät asiasta, mutta älä pidä mitään absoluuttisena totuutena, vaan löydä oma, itsellesi sopivin polku.

Eli ota inspiraation ohjaamia askelia kohti unelmiasi! Näin nautit koko matkasta, etkä vain siitä, kun vihdoin saavutat haluamasi!

5 Opettele Rakastamaan Itseäsi

Vaikka tämä olisi ainoa asia, mitä koko vuoden aikana teet, se olisi todennäköisesti paras teko, mitä voit itsellesi tehdä.

Kun opit rakastamaan itseäsi, tapahtuu monta positiivista asiaa. Uskallat muun muassa unelmoida isommin sekä tavoitella rohkeammin unelmiasi!

Opettele tänä vuonna olemaan lempeä ja armollinen itsellesi. Kritisoiminen ei ole tainnut toimia sinunkaan kohdallasi, joten mikset kokeilisi erilaista lähestymistapaa vaihteeksi?

Kukapa nyt ei haluaisi olla täysin tyytyväinen itseensä, aidon itsevarma omana itsenään ja itsensä paras tsemppari?

6 Ole Kiitollinen

Muista olla kiitollinen kaikesta siitä, mitä elämässäsi on. Vaikka moni asia tuntuisikin menevän ”väärään” suuntaan tai et olisi tyytyväinen kaikkeen elämässäsi, on sinulla silti valtavasti kiitollisuuden aiheita.

Aloita siis jokainen päiväsi muistuttamalla itseäsi kaikesta hyvästä elämässäsi. Kiitollisuus on myös yksi korkeimpia värähtelytaajuuksia, eli sen avulla vedät puoleesi lisää ja lisää kiitollisuuden aiheita.

7 Hyväksy Se Mikä On

Tämä kohta olisi voinut olla listan ensimmäisenä, niin tärkeä se on. On äärettömän tärkeää oppia hyväksymään kaikki, mikä on.

Se ei tarkoita, että sinun täytyisi pitää kyseisestä asiasta eikä liioin sitä, ettet voisi haluta muuttaa sitä. Mutta lakkaa taistelemasta todellisuuden kanssa. Se on taistelu, jota et voi voittaa.

Voit toki haluta muuttaa asian ja samanaikaisesti hyväksyä, että juuri nyt asia on näin. Se ei välttämättä ole sitä enää hetken päästä, mutta mikäli et kykene hyväksymään sitä, mikä on, aiheutat itsellesi vain tarpeetonta kärsimystä.

Tuosta hyväksynnästä käsin on sitten merkittävästi mukavampi ja helpompi lähteä luomaan unelmiasi!

8 Ota Vastaan Apua

Muutos on täysin mahdollista omatoimisestikin. Itse ja myös asiakkaani ovat kuitenkin huomanneet, että toisen apu ja tuki on usein korvaamaton!

Ensinnäkin toinen henkilö auttaa pitämään sinut toiminnassa mukana ja sitouttaa sinua enemmän tavoitteisiisi. Tiedäthän, miten paljon helpompaa on tehdä muutoksia, kun ne tekee yhdessä!

Mieti siis, saisitko jonkun ystäväsi tai perheenjäsenesi mukaan muutokseesi? Jos se on haastavaa, voit kokeilla somen voimaa ja tiedustella sieltä tuttavaa, jolla olisi vastaavia tavoitteita kuin sinulla.

Tai voit vaikkapa kirjoittaa sosiaalisen median kanavissasi muutosprojektistasi ja tavoitteistasi, jolloin sitoutat itseäsi hieman enemmän kuin jos tavoittelisit unelmiasi yksin hiljaisuudessa.

Yksi vaihtoehto on tietysti valmentajan hankkiminen, mikä on äärimmäisen voimakas tapa varmistaa omien tavoitteiden ja unelmien saavuttaminen!

Toki on tärkeää valita valmentaja taikka mentori, joka tuntuu itsellesi sopivalta ja jonka uskot voivan auttaa sinua! Älä siis valitse ihan ketä tahansa!

Haluatko, että autan sinua saamaan mitä haluat? Ota yhteyttä minuun ja tehdään tästä paras vuotesi ikinä!

person pouring champagne on champagne flutes

Näin Teet Vuodesta 2022 Parhaan Vuotesi

Näillä vinkeillä sinäkin teet vuodesta 2022 parhaan vuotesi tähän asti! Toki onnistuminen edellyttää vinkkien aktiivista käyttämistä, ei vain tämän postauksen lukemista.

On kuitenkin täysin mahdollista, että vuoden päästä tästä hetkestä katsot taaksepäin ja mietit, miten upea vuosi 2022 olikaan! Mieti kuinka mahtavaa se olisi!! 

Miltä tuntuisi, jos sinä ajattelisit vuoden päästä, että ”wau, tämä oli paras vuosi ikinä!”? Se olisi melko upeaa, eikö totta? No se on onneksi aivan mahdollista sinullekin!

Tsemppiä matkaan! Ja mikäli kaipaat apua ja haluat varmistaa unelmiesi toteutumista laita viesti [email protected] ja tiedustele alustavasti mahdollisuutta valmennukseen! 

Paljon Rakkautta vuoteen 2022! Olkoot se PARAS VUOSI IKINÄ! (tähän asti )

Miten Hyödyntää Esteitä Saavuttaaksesi Haluamasi

Aug 03, 2022

5 Tyypillistä Estettä Unelmiesi Tiellä

Jul 27, 2022

Miksi Mindset Työskentely Ei Yksin Riitä

Jun 29, 2022