Näin Selvität Mitä Haluat Elämältä!

elämäntarkoitus itsensäkehittäminen onnellisuus unelmaelämä Jan 13, 2022
Näin Selvität Mitä Haluat Elämältä!

”Mitä haluan elämältäni?” Pyöriikö tämä kysymys koskaan mielessäsi? Tuntuuko sinusta toisinaan, että olet ikäänkuin hukassa, etkä tiedä mitä elämältäsi haluat? Nappaa jälleen tästä postauksesta vinkit talteen ja näin selvität, mitä todella haluat elämältä!

Apua, Olen Hukassa!

Vitsit miten turhauttavaa se voikaan olla, kun tuntuu, ettei ole hajuakaan mitä elämältä haluaa! Tai ehkäpä tiedät jokseenkin mitä haluat, mutta sinulla ei ole hajuakaan siitä, miten voisit saavuttaa haluamasi. Kuulostaako tutulta?

Ihan ensinnä haluan sanoa, ettet ole yksin asian kanssa! Maailmassa on valtavasti ihmisiä, jotka eivät koe tyydytystä elämässään, ihmissuhteissaan, työssään, kuka missäkin..

Käsittelen tässä postauksessa asiaa enemmänkin työn ja oman kutsumuksen näkökulmasta, mutta nämä vinkit varmasti auttavat sinua myös, jos koet olevasi ”hukassa” jonkin muun asian suhteen elämässäsi.

Ja toki eihän se oma kutsumus aina välttämättä edes liity työhön, joten pidä mielesi avoimena lukiessasi sekä pohtiessasi, mitä oikeasti elämältä haluat!

Kaipaatko apua visiosi selkeyttämiseksi? Tilaa ilmainen valmennus täältä >>>

selkeytä visiosi

Toinen asia, jonka haluan nostaa heti pinnalle on, että vaikka sinusta tuntuisikin tällä hetkellä, että olet hukassa, se ei pidä paikkaansa. Et ole hukassa, etkä liioin ole menossa ”väärässä” kohtaa elämääsi.

Kaikki on juuri nyt juuri niinkuin kuuluu olla. Jollekin tämä yksi lause voi olla valtava helpotus, sillä se muistuttaa sinua siitä, mitä jo pohjimmiltaan tiesitkin.

Toisille taas se saattaa nostaa pintaan lisää turhautumista ja kärsimättömyyttä, mikä nähdäkseni kielii vain siitä, että kärsivällisyys niin tämän asian kuin oman elämäntilanteen suhteenkin, voi olla hyvä ominaisuus kehittää.

Olipa tilanteesi mikä tahansa, toivon että saat apua tästä postauksesta ja pääset edes askeleen eteenpäin sen avulla!

Kyllä Minun PITÄISI Jo Tietää, Mitä Haluan

Kun olin nuori koin usein valtavaa huonommuutta ja ehkä jopa syyllisyyttä siitä, etten tiennyt, mitä elämältäni halusin. Olin nuoresta asti jotenkin hukassa, tai tunsin olevani ja vasta viime vuosina olen päässyt hyvin jyvälle siitä, mikä elämäni tarkoitus oikeasti on ja mitä mitä elämältä haluan!

Inspiraationi tähän postaukseen syntyikin oikeastaan siitä, kun pohdiskelin taannoin miten absurdia on, että meidän oletetaan jo hyvin nuorena tietävän, mitä elämältä haluamme.

 


Jos vain oppisimme hiljentymään ja kuuntelemaan sydäntämme sekä luottamaan siihen sekä virittäytymään omaan sisäiseen viisauteemme, siihen viisauteen, joka tietää aina paremmin kuin kukaan itsesi ulkopuolella koskaan voisi, mikä on sinulle parasta, emme kokisi olevamme hukassa.

 

Puhumattakaan, miten meidät ohjelmoidaan siihen, että meidän tulee haluta tiettyjä asioita, kuten perhe ja vakituinen työ.. Miten me opimme pienestä pitäen, että on jotenkin ihailtavaa tietää jo nuorena, mitä elämällään tekee. JA sitten tietysti määrätietoisesti mennä kohti noita haaveita.

Onkos tuo mikään ihmekään, kun heti kun osaamme puhua meiltä aletaan kysellä, mikä meistä tulee isona. Ja kuitenkaan esimerkiksi koulussa tai kotona meitä ei opeteta tutustumaan itseemme ja siihen, mikä meistä tuntuu hyvältä tai mikä meitä kiinnostaa!

Muistan miten nuorena jotkut ystävistäni ja koulukavereistani tiesivät jo tuolloin, mitä aikovat lähteä opiskelemaan ja tehdä työkseen. Vuosikymmenet koin, että minunkin olisi pitänyt tietää, mitä minä haluan. Mutta kun en tiennyt..

Vasta viime vuosina olen ymmärtänyt, miten hienoa on ollut olla ”hukassa”. Se on antanut minulle mahdollisuuden kokeilla eri asioita, kartuttaa kokemusta, elää elämää.

Jep, olen kompuroinut ja hakenut paikkaani. Olen kokenut pettymyksiä ja toivottomuutta. Enkä vaihtaisi päivääkään pois.

Koen, että olen näiden vuosien varrella saanut hakea paikkaani ja tutustua itseeni. Tulla sinuiksi itseni kanssa ja löytää ne asiat, jotka saavat sydämeni sykkimään! Sen sijaan, että olisin alle parikymppisenä päättänyt, mitä loppuelämälläni teen.

Ei siinäkään toki mitään vikaa ole, mikäli osuu oikeaan ja kokee täyttymystä valitsemallaan polulla. Olen aina ollut sitä mieltä, että sillä ei ole niin väliä, mitä tekee työkseen tai elämällään, kunhan itse kokee sen merkitykselliseksi ja täyttymykselliseksi.

Mikäli näin ei ole vielä sinun kohdallasi, anna tämän olla merkki sinulle siitä, että nyt on tullut sinun aika astua elämään sitä elämää, johon sinut on luotu!

Näin Selvität Mitä Haluat Elämältä

Jos meille opetettaisiin jo lapsina edes muutamia perustaitoja, joiden avulla voimme olla läsnä, tutustua itseemme ja luottaa sisäiseen viisauteemme, tämä maailma olisi vallan erilainen paikka elää.

Jos vain oppisimme hiljentymään ja kuuntelemaan sydäntämme sekä luottamaan siihen sekä virittäytymään omaan sisäiseen viisauteemme, siihen viisauteen, joka tietää aina paremmin kuin kukaan itsesi ulkopuolella koskaan voisi, mikä on sinulle parasta, emme kokisi olevamme hukassa.

Tällöin voisimme täysin luottaa sisäiseen ohjaukseemme, joka ei johda meitä harhaan. Koskaan.

Jos vain oppisimme, että on aivan ok olla erilainen. Itseasiassa on valtavan suuri siunaus, lahja, että meistä jokainen on uniikki oma itsensä.

Mieti nyt, noin 7 miljardia ihmistä maailmassa, joista yksikään ei ole samanlainen kuin sinä! Mieti, miten kaunista se on!

Koska useimpia meistä ei ole pienenä opetettu kuuntelemaan sydäntämme ja sisäistä viisauttamme järjen sijasta, meidän on opeteltava se nyt. Meidän on muistettava, että meidän unelmat ovat tärkeitä ja niillä on väliä.

Ja ainoa asia, millä loppujen lopuksi on merkitystä tässäkään asiassa ei ole se, mitä sait ja saavutit elämäsi aikana, vaan se, olitko onnellinen vai et.

Kun katsot elämääsi taaksepäin kuolinvuoteellasi, luuletko muistelevasi kaikkia niitä asioita, joita saavutit vai muistatko kenties sen, miltä sinusta tuntui, olitko onnellinen ja elitkö täyttä elämää?

Väitän, että tulet muistamaan jälkimmäisen. Se on nimittäin ainoa asia, millä on loppujen lopuksi väliä.

Joten, oletko SINÄ onnellinen? Onko elämäsi täyttymyksellistä ja merkityksellistä?

Näin Selvität Mitä Haluat Elämältä

Tässä muutama simppeli askel, joiden avulla voit alkaa selvittää mitä ihmettä elämältäsi haluat!

Mutta sitä ennen haluan muistuttaa, että on täysin ok, ettet tiedä mitä haluat tai että tunnet olevasi hukassa. Muista, ettet ole hukassa, olet juuri siinä kohtaa, missä sinun kuuluukin olla. Olet juuri oikeassa kohtaa menossa matkallasi.

Joten anna itsellesi pieni breikki itsesi arvostelemisesta ja anna itsellesi hieman rakkautta, että olet tässä nyt.

Nyt vinkkeihin!

Näin selvität mitä haluat elämältä:

🙏 Ota päivittäin rauhallista aikaa itsellesi, ihan vain ollaksesi ja laskeutuaksesi päästäsi sydämeen. Käytä tämä aika meditoiden, hiljaisuudessa istuen, kirjoitellen, ihan miten vain parhaiten saat yhteyden sydämeesi.

🙏 Kiinnitä päivittäin huomiota siihen, mitä SINÄ oikeasti haluat. Käytä tässä apuna kaikkia mahdollisia tilanteita, pieniä ja suuria, jolloin olet valintatilanteessa ja voit pysähtyä kysymään itseltäsi, mitä sinä oikeasti tässä hetkessä haluat! Näin alat vahvistaa sitä mielen ”lihasta”, joka auttaa sinua tekemään päätöksiä.

🙏 Selkeytä itsellesi omat intohimosi ja arvosi. Anna niiden johdattaa sinut siihen elämään, jota sinun on tarkoitus elää.

🙏 Reflektoi päivittäin muistikirjaasi. Pysähdy edes hetkeksi päivän päätteeksi ja pohdiskele muistikirjaasi, mitkä asiat tänään toivat sinulle iloa ja merkityksellisyyttä, milloin koit olevasi flow-tilassa ja elämä tuntui kevyeltä, mitkä asiat saivat sinut syttymään! Pidä päiväkirjaa viikko tai kaksi ja etsi toistuvia asioita kirjoituksistasi.

🙏 Ja muista, että sinun ei tarvitse tietää kaikkea! Itseasiassa on täysi mahdottomuus olla selvillä kaikesta ja tietää kaikki seuraavat askelet matkallasi. Todellinen testi onkin ottaa yksi askel kerrallaan ja LUOTTAA, että seuraava askel avautuu kyllä. 

Näillä askelilla alat päästä kiinni sisäiseen viisauteesi ja ottaa askelia kohti todellisia unelmiasi.

Mistä Tietää Mikä On Seuraava Askel

No mistä sitten voi tietää, mikä on seuraava askel? Tai mikä on oikea askel?

Et voi ottaa vääriä askelia. Vaikka askel tai useampikin veisikin sinua näennäisesti harhaan hetkellisesti, ne kuitenkin kuuluvat matkaasi ja lopulta ohjaavat sinua oikealle polulle.

Älä siis pelkää tehdä päätöksiä! Älä pelkää ottaa askelia! Luota, että ne ohjaavat sinua oikeaan suuntaan.

Hiljenny, kysy itseltäsi mikä on seuraava askel polullasi ja ole avoin sisäiselle viisaudellesi.

Jos kaipaat enemmän apua visiosi selkeyttämiseen sekä askelten ottamiseen, tilaa täältä ilmainen valmennus, jossa autan sinua valtavasti eteenpäin!

Lopuksi

Toivottavasti pääset alkuun näillä vinkeillä. Muista kuitenkin, että vinkit toimivat vain, jos niitä käyttää. Joten otathan ne heti kokeiluun ja näin selvität hiljalleen mitä todella haluat elämältä!

Heräsikö kysyttävää? Lähetä kysymyksesi [email protected] ja jutellaan lisää!

näin selvität mitä haluat elämältä

Miten Hyödyntää Esteitä Saavuttaaksesi Haluamasi

Aug 03, 2022

5 Tyypillistä Estettä Unelmiesi Tiellä

Jul 27, 2022

Miksi Mindset Työskentely Ei Yksin Riitä

Jun 29, 2022