Näin Rakastut Elämääsi!

elämäntarkoitus rakastuelämääsi unelmaelämä Dec 15, 2021
Näin Rakastut Elämääsi!

Heräätkö aamuisin kiitollisena ja innostuneena? Vai oletko pikemminkin kyllästynyt ja tyytymätön elämääsi? Lue täältä vinkkini ja näin niitä noudattaen rakastut vihdoin elämääsi!

Epätoivosta Merkityksellisyyteen

Jos et ole tyytyväinen joihinkin asioihin elämässäsi, et elä sitä elämää, jota sinun on määrä elää. Toisin sanoen, et elä korkeimman tarkoituksesi mukaisesti!

Ja se luo elämäämme kärsimystä, joka ilmenee ahdistuksen, levottomuuden, turhautumisen tai muun kiristyksen muodossa. Usein nuo tunteet ilmoittavat läsnäolostaan niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Todennäköisesti siis huomaat oireita myös kehossasi, olipa se sitten jatkuvina päänsärkyinä, selkäkipuna, sairasteluna tai muuna ”toimintahäiriönä”, mitä nykyään pidetään aivan normaalina olotilana.

Tiedän itsekin, miltä tuntuu olla aivan hukassa omassa elämässä. Tiedän millaista on ajelehtia täysin vailla suuntaa. Ehkä oletkin tutustunut minuun ja tarinaani aiemmin ja tiedät, minunkin olleeni vastaavassa tilanteessa aiemmin.

Täällä voit tutustua tarinaani >>>

Tiedän kuitenkin myös, miten valtavasta ahdistuksesta ja epätoivosta voi päästä merkityksellisyyteen. Tiedän, että jokainen meistä voi löytää oman polkunsa ja kulkea sitä rohkeasti ja määrätietoisesti haluamaansa suuntaan. Tällöin elämäsi saa aivan uudenlaisen merkityksen!

Vasta vuosia sitten olin itse tilanteessa, jossa koin ylitsepääsemätöntä ahdistusta ja epätoivoa. Tunsin olevani aivan hukassa elämässäni enkä tiennyt, miten ihmeessä olisin voinut muuttaa elämääni ja olla onnellinen.

Minun täytyi päätyä selkä seinää vasten, jotta kykenin heräämään ja ymmärtämään, että onnettomuuteni oli itsestäni kiinni. Kärsimyksen ei kuitenkaan tarvi kasvaa valtavan suureksi, vaan muutoksia voi tehdä jo tänään!

Mikäli siis koet tyytymättömyyttä elämääsi kohtaan, se on vain osoitus siitä, että sinut on tarkoitettu johonkin muuhun! Jos koet olevasi jumissa omassa elämässäsi, totuus on, ettet tuolloin elä oman korkeimman potentiaalisi mukaisesti!

Tämä epämukavuus voikin olla tärkeä herätys, joka johtaa sinut omalle polullesi. Sinun on vain oltava avoin ja kuunneltava sen ohjausta.

Miten Voin Rakastaa Elämää, Jos En Edes Pidä Siitä Nyt?

Miten ihmeessä voi yhtäkkiä alkaa rakastaa elämää, jos tällä hetkellä ei edes pidä siitä? Jos epätoivo ja ahdistus ovat saaneet valtaan ja koet olevasti hukassa, mitä ihmettä silloin voi tehdä?

Miten voisit elää merkityksellistä elämää, täynnä iloa ja rakkautta? Onko se edes mahdollista?

Tottakai on! Sinun on täysin mahdollista elää elämää täynnä rakkautta, iloa ja merkityksellisyyttä!

Älä erehdy kuitenkaan luulemaan, että elämäsi olisi aina helppoa tai ruusuilla tanssimista. Sellainen elämä tuskin olisikaan kovin merkityksellinen, vai mitä?

No miten siis voi rakastaa elämäänsä, vaikkei nyt edes pitäisi siitä?

Puran tämän kahteen osaan, sisäiseen muutokseen ja ulkoiseen muutokseen.

Ensin sisäinen puoli.

Elämääsi rakastuminen on ennenkaikkea sisäinen prosessi.

Se ei siis tarkoita sitä, että muutat ulkoiset olosuhteet itsellesi mieleisiksi ja sitten olet vihdoin onnellinen ja elämäsi täyttyy ilolla. Tämä järjestys ei nimittäin toimi ja uskon, että olet sen jo huomannutkin.

Kaikki muutos lähtee sisimmästäsi ja sinun tuleekin ensin löytää se onni, joka on jo sinussa, piilossa syvällä sisimmässäsi. Vasta sitten voit todella nauttia myös ulkoisista asioista.

Näin ollen, sisäinen muutos on tärkein osa yhtälöä. Tähän liittyy voimakkaasti kykysi hyväksyä asiat ja tapahtumat sellaisina kuin ne tässä hetkessä ovat sekä oman asennoitumisen valitseminen.

Jotta voisit rakastua elämääsi, eli täyttää elämäsi ilolla ja merkityksellisyydellä, tulee sinun aloittaa tämänhetkisten olosuhteiden hyväksynnästä.

Kysy siis itseltäsi, kykenetkö hyväksymään tapahtuvat asiat sellaisenaan vai taisteletko todellisuutta vastaan? Kiinnitätkö huomiota kaikkeen, mikä elämässäsi on huonosti ja mitä et elämääsi halua, vai muistatko olla kiitollinen kaikesta siitä, mikä elämässäsi on hyvin?

On täysin mahdollista tuntea syvää sisäistä rauhaa ja tyyneyttä ulkoisista olosuhteista riippumatta. Ja se on kaikkein tärkein asia, jota on hyvä harjoitella, mikäli se tuntuu vielä vaikealta.

Ja sehän on suurimmalle osalle vaikeaa, toisille enemmän kuin toisille, koska siihen meidät opetetaan pienestä pitäen. Harva lapsi oppii ymmärtämään, että voi itse valita, miten asioihin suhtautuu, joten on meidän vastuulla nyt aikuisina tehdä sisäinen työ, jotta kykenemme valitsemaan suhtautumisemme ja sisäisen tilamme.

Tarkennan vielä, että hyväksynnällä en tarkoita olosuhteille alistumista tai luovuttamista. Todellinen hyväksyntä on sitä, että tiedostat miten asia on tässä hetkessä etkä taistele ja kamppaile sen kanssa.

Et pyörittele mielessäsi tarinaa, jonka mukaan asian ei pitäisi olla kuten se on, vaan neutraalisti tiedostat tilanteen, jonka jälkeen voit toimia rauhasta käsin, jos se on tarpeellista.


On täysin mahdollista tuntea syvää sisäistä rauhaa ja tyyneyttä ulkoisista olosuhteista riippumatta.


 
 

Sitten ulkoinen puoli.

Kun pystyt lisäämään hyväksyntää elämääsi, lakkaat vastustamasta elämää ja sitä, mikä on. Kun vapaudut tuosta vastustuksesta, sinulle jää enemmän energiaa käyttöösi luoda sellainen elämä, jonka haluat.

Kun olet ensin työstänyt sisäistä puoltasi ja kykenet hyväksymään sen mikä on, seuraavaksi voit halutessasi muuttaa myös ne ulkoiset asiat, jotka eivät vastaa toiveitasi.

Mikäli elämässäsi on jotain, mitä haluaisit muuttaa, tee se! Älä aikaile, vaan käy tuumasta toimeen jo tänään!

Tyytymättömyys on merkki siitä, ettet elä oman tarkoituksesi mukaisesti, joten olisiko nyt hyvä aika tehdä asialle jotain?

Kysy itseltäsi, heräätkö aamuisin innostuneena elämästä? Elätkö sellaista elämää, jota haluaisit? Koetko elämäsi merkitykselliseksi ja tarkoituksenmukaiseksi? Koetko, että teet maailmasta paremman paikan tavalla tai toisella?

Entäpä teetkö päivittäin asioita, jotka saavat sinut innostumaan? Toisin sanoen, nautitko elämästäsi täysin?

Jos vastasit ei yhteenkään (tai kaikkiin) ylläolevista kysymyksistä, on aika tehdä muutoksia, sisäisesti ja ulkoisesti. Tässä muutama vinkki, jotka voit ottaa käyttöösi ja näin sinäkin rakastut elämääsi!

5 Vinkkiä: Näin Rakastut Elämääsi

1 Hyväksy Se, Mikä On

Kuten jo mainitsinkin, sinun tulee ihan ensimmäiseksi hyväksyä se, mikä on juuri nyt. Tuosta hyväksynnästä käsin voit sitten muuttaa sen, minkä koet tarpeelliseksi muuttaa.

2 Ole Kiitolllinen

Muista keskittyä kaikkeen siihen hyvään, mitä elämässäsi jo on. Voit myös keskittyä niihin asiohin, joita haluaisit luoda elämääsi.

Mutta pidättäydy tyystin antamasta ajatustesi pyöriä asioissa, joita et elämääsi halua tai jotka olet määritellyt ”huonoiksi”. Anna energiasi asioille, joiden haluat elämässäsi lisääntyvän!

3 Elä Tässä Ja Nyt

Läsnäolevan hetki on ainoa, mitä meillä on. Menneisyys ja tuleva eivät ole todellisia.

Elämä tapahtuu aina tässä hetkessä. Joten menneen ja tulevan märehtiminen ei tule tekemään sinua onnelliseksi, päinvastoin.

Keskity siis elämään tässä ja nyt ja tulet huomaamaan, miten huolet ja murheet vähenevät, jopa katoavat!

Lue lisää: Miten Olla Läsnä Arjen Keskellä

4 Elä Linjassa Omien Intohimojesi Kanssa

Pyri parhaasi mukaan elämään linjassa omien intohimojesi kanssa. Näin alat myös herätä elämäsi suuremmalle tarkoitukselle.

Jos et oikein tiedä, minkä asioiden suhteen olet intohimoinen ja mihin sinun tulisi keskittyä, suosittelen ottamaan selvää, jotta voit alkaa elää niiden mukaisesti!

Kysy itseltäsi, mikä sinulle on tärkeintä! Täältä saat apua intohimojesi selvittämiseen!

Takaan, että tulet huomaamaan ihmeiden alkavan tapahtua elämässäsi, kun alat elää sinulle tärkeimpien asioiden mukaisesti.

5 Elä Arvojesi Mukaisesti

Viimeinen vinkki on, että elät omien arvojesi mukaisesti joka ikinen päivä! Kun selkeytät itsellesi, mitkä sinulle tärkeimmät arvot ovat ja alat elää niiden mukaisesti, elämäsi tulee täyttymään merkityksellisyydellä, täyttymyksellä ja ilolla!

Näiden vinkkien avulla sinun on mahdollista alkaa elää linjassa korkeimman tarkoituksesi mukaisesti, jolloin löydät merkityksellisyyttä ja tarkoitusta kaikesta mitä teet!

Näin voit olla tyytyväinen ja tyyni riippumatta siitä, mitä ulkopuolellasi tapahtuu tai meneekö asiat suunnitelmiesi mukaan. Näin sinäkin rakastut elämääsi!

Sitten vain vinkit testiin ja kohti elämää, jota RAKASTAT! Kerrohan, mitä ajatuksia tämä artikkeli sinussa herätti! Jätä kommentisi alle! 

näin rakastut elämääsi

Miten Hyödyntää Esteitä Saavuttaaksesi Haluamasi

Aug 03, 2022

5 Tyypillistä Estettä Unelmiesi Tiellä

Jul 27, 2022

Miksi Mindset Työskentely Ei Yksin Riitä

Jun 29, 2022