Miten Voit Saada Kaiken Mistä Unelmoit

manifestointi onnellisuus unelmaelämä May 27, 2021
Miten Voit Saada Kaiken Mistä Unelmoit

Sinullakin on takuulla haaveita ja unelmia, jotakin, mitä haluat elämäsi aikana kokea, eikö totta? Joskus unelmien toteutuminen voi kuitenkin olla niin tuskastuttavan vaikeaa, että usko alkaa loppumaan! Älä luovu unelmistasi! Kerron sinulle, miten voit saada kaiken mistä unelmoit!

Voinko Todella Saada KAIKEN Mitä Haluan?

Uskon, että jokainen voi saada kaiken, ihan kaiken, mitä pohjimmiltan haluaa. Tarkoitan tietysti niitä haaveita, jotka eivät tule egosta käsin vaan syvältä sisältämme, sielulta, tietoisuudeltamme.

Hyvin yksinkertaistettuna, jos haluat rahaa ja valtaa, voidaksesi todistella itseäsi ja paremmuuttasi, tulee tämä toive egostasi käsin. Voit toki saada nuo asiat, mutta todennäköisesti joudut tekemään uhrauksia niiden eteen, eikä elämäsi tule olemaan järin kevyttä ja onnellista.

Ei rahassa ja vallassa toki mitään pahaa ole, niiden avullahan voi tehdä valtavasti hyvää. Jos niitä halutaan vääristä syistä, siinä mennään metsään ja pahasti.

Syvin olemuksesi haluaa tehdä hyvää maailmassa ja jättää maailman paremmaksi paikaksi tuleville sukupolville. Sen seurauksena voit toki myös rikastua ja silloin voit tehdä entistä enemmän hyvää.

Haaveet, jotka ovat linjassa sielusi kanssa ovat niitä, jotka auttavat sinun lisäksesi myös muita. Ne eivät ole itsekkäitä, egokeskeisiä vaan ne palvelevat sinun lisäksesi myös suurempaa tarkoitusta.

Kun opit kuuntelemaan sydäntäsi, alat myös herkemmin erottaa, mitkä toiveet tulevat egostasi käsin ja mitkä sielultasi, syvältä sydämestäsi. Nämä haaveet ja niiden saavuttaminen tuntuvat ihan eriltä, kuin egosta käsin olevat ”unelmat” ja voit takuulla ne myös saavuttaa.

Ole siis tarkkana, mitkä haaveet tulevat ohjelmoinnista, eli niistä uskomuksista, jotka olet omaksunut elämäsi varrella, erityisesti lapsena. Jotta voit elää täyttymyksellistä elämää, tulee sinun oppia erottamaan, mitä sinä (sielusi) oikeasti haluat ja mitä luulet haluavasi.

lisää onnellisuttasi kiitollisuuden avulla

Esimerkki

Annan hyvän esimerkin omasta elämästäni. Kuvittelin pienestä saakka, että haluan vain oman prinssini, pari lasta, punaisen tuvan ja perunamaan ja sittenkös oon vihdoin onnellinen. Lopulta ymmärsin, että tuo oli vain se ohjelma, jonka olin omaksunut eikä sitä, mitä pohjimmiltani haluan.

En toki sano minkään asian kohdalla, ei koskaan, mutta tällä hetkellä en usko, että haluan kyseisiä asioita, ainakaan sillä tavalla, miten olen kaikki nämä vuodet kuvitellut. Elin kuitenkin vajaat 30 vuotta kuvitellen niiden olevan AINOAT asiat, mitä elämältäni haluan! Aika hullunkurista, eikö?

Väärinkäsitysten välttämiseksi, tarkennanpa vielä, yllämainituissa asioissa ja niiden haluamisessa ei ole mitään pahaa, päinvastoin. Mikäli se on sitä, mitä pohjimmiltasi haluat!

Miten Voit Saada Kaiken Mistä Unelmoit

Väitän siis, että voit saada ihan mitä vain todella haluat. Mutta miten? Miten voit saada kaiken mistä unelmoit ja vielä vaivattomasti? Kuulostaa hiukan liian hyvältä ollakseen totta, vai mitä?

Vuosien varrella oon oppinut, että asioiden kontrolloiminen ja pakottaminen on aika inhottava tapa yrittää saada, mitä haluan. Kun vihdoin ymmärsin sen, että kaikessa yksinkertaisuudessaan minun tulee vain pitää energiani korkealla, päästää irti kontrollista ja luottaa ohjaukseen, se kevensi elämääni merkittävästi!

Vetovoimanlaki

Jos uskot vetovoimanlakiin, (miksipä et uskoisi!) ymmärtänet mistä puhun. Vedät asioita puoleesi energiasi mukaisesti. Eli vedät puoleesi niitä asioita, jotka värähtelevät samalla taajuudella kanssasi.

Jos värähtelet ilon ja rakkauden taajuudella, vedät elämääsi vastaavia kokemuksia. Jos värähtelet matalammalla, kuten pelon taajuudella, vedät elämääsi lisää tätä vastaavia kokemuksia.

Jos yrität pakottaa asioita tapahtumaan, energiasi ei ole järin korkea, joten mitä vedät puoleesi tuolloin?

Jos taistelet ja väännät väkisin, tilaat silloin lisää vastaavia kokemuksia, eikö totta? Eikö olisi mahtavaa päästää irti tuosta vääntämisestä ja antaa asioiden tulla luokseen kevyesti ja vaivattomasti?

miten voit saada kaiken mistä unelmoit

Lue myös: Miten Ahdistus Estää Sinua Elämästä Unelmaelämääsi

Käytännön Askeleet Unelmiesi Saavuttamiseen

Tässä vielä listattuna käytännön askelet, miten voit saada mitä haluat, vaivattomasti. Olettaen, että haluamasi asiat on sellaisia, jotka tulevat syvältä sydämestäsi.

1 Päätä mitä todella haluat ja varmista, että se on linjassa sielusi kanssa

2 Pidä tuo unelma mielessäsi joka ikinen päivä. Tuo se mieleesi ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla ennen kuin nukahdat.

3 Pidä oma energiasi korkealla, samalla taajuudella unelmiesi kanssa. Jos siis haluat vetää puoleesi elämäsi rakkauden, tulee sinun tuntea olevasi rakastettu ja rakkauden arvoinen. Tunne joka päivä, että sinulla on jo se, mitä haluat.

4 Päästä irti kontrollista ja anna elämän johdattaa. Luota!

5 Toimi inspiraation ohjaamana ja ota päivittäin askeleita kohti unelmiasi. Eli älä väännä ja käännä väkisin tai yritä pakottaa unelmiasi toteutumaan. Keskity tekemään asioita, jotka tuntuvat hyvältä, pitävät energiasi korkeana ja vievät sinua eteenpäin. Näin pidät myös visiosi elävänä mielessäsi!

Varmista, että elät näistä periaatteista käsin ja unelmasi kyllä toteutuvat! Muista, että sinun tulee pitää huoli omasta energiastasi ja luottaa universumiin. Sinun ei tarvitse huolehtia miten ja milloin saat nuo asiat. Jos huolehdit, sehän tarkoittaa vain sitä, ettet usko siihen, että ne ovat tulossa luoksesi, eikö totta?

Ole siis kiitollinen unelmistasi jo nyt, ja ne toteutuvat kenties nopeammin, kuin olisit osannut kuvitella!

Mitä ajatuksia tästä heräsi? Mistä sinä haaveilet juuri nyt? Kerrothan minulle!

Kurkkaa täältä e-kirjani Matka Ahdistuksesta Mielenrauhaan ja Ota Oma Voimasi Takaisin!

Miten voit saada kaiken mitä haluat

Miten Hyödyntää Esteitä Saavuttaaksesi Haluamasi

Aug 03, 2022

5 Tyypillistä Estettä Unelmiesi Tiellä

Jul 27, 2022

Miksi Mindset Työskentely Ei Yksin Riitä

Jun 29, 2022