Miten Itsesi Rakastaminen Auttaa Manifestoimaan Unelmasi

itsensärakastaminen onnellisuus rakastu itseesi sisäinenpuhe Jan 20, 2022
Miten Itsesi Rakastaminen Auttaa Manifestoimaan Unelmasi

Kaipaisitko hieman enemmän Rakkautta ja lempeyttä itseäsi kohtaan? Haluaisitko valjastaa sisäisen kriitikkosi hyötykäyttöön? Haluatko kuulla miten itsesi rakastaminen auttaa sinua manifestoimaan unelmasi?

Moni meistä on oppinut siihen, että meidän täytyy laittaa muut etusijalle, sitten vasta on oma vuoro. Olemme virheellisesti oppineet, että ensin huolehditaan muista ja sitten jos jää aikaa, huolehdimme itsestämme. Tämä ei voisi olla nurinkurisempaa.

Monella on vallitseva uskomus, että on itsekästä laittaa itsensä etusijalle. Ja puolestaan itsensä ”uhraaminen” muiden vuoksi on jotenkin nöyrää ja kunnioitettavaa. Olen vakaasti eri mieltä.

Suomessa ei ole edes järkevää vastinetta englannin kieliselle sanalle ’self-love’. Sekin kertoo mielestäni paljon.

Olen törmännyt myös monesti ajatukseen, että jos itseään rakastaisi ja lopettaisi itsensä ”piiskaamisen”, ei saisi yhtään mitään aikaiseksi. Että jotenkin sitä täytyy itseään rankaista ja moittia ja se sitten motivoi toimintaan.. Anteeksi, että mitenkä?

Tässä ajatusmallissa, joka sekin on opittu uskomusjärjestelmä, mennään täysin eri suuntaan oman ajatusmaailmani kanssa. Aika moni voikin varmasti katsoa elämäänsä ja huomata, että itsensä rankaiseminen ja armottomuus itseään kohtaan eivät ole tuottaneet halutunlaisia tuloksia. Vai olenko väärässä?

miten itsesi rakastaminen auttaa manifestoimaan unelmasi

Siksipä haluankin sano heti kättelyssä muutaman mielestäni tärkeä asian.

Sinä olet Rakkauden arvoinen, teitpä mitä tahansa.

Sinun ei tarvitse olla millään tavalla toisenlainen ansaitaksesi Rakkautta!

Itsesi rakastaminen, itsesi laittaminen etusijalle EI OLE itsekästä.

Sinä olet elämäsi tärkein henkilö.

Sinä voit itse antaa itsellesi Rakkautta, vaikkei joku toinen niin kykenisikään tekemään.

Kirjoita nämä itsellesi ylös muistutukseksi ja laita johonkin näkyvälle paikalle, jossa näet ne lukuisia kertoja päivässä! Tulet huomaamaan muutoksia elämässäsi, jos näin teet!

Lue myös: 7 Askelta Itsesi Rakastamiseen

Mitä On Todellinen Rakkaus

Itsesi rakastaminen on valtavan tärkeää monestakin syystä.

Kun opit aidosti rakastamaan itseäsi, voit alkaa aidosti rakastaa myös muita. Tällä Rakkaudella tarkoitan nyt paljon syvempää Rakkautta, kuin sitä mistä yleensä puhutaan. Viittaan siihen ”rakkauteen” mieluummin sanalla ”kiintymys”.

Todellinen Rakkaus sallii jokaisen olla juuri sellainen kuin on. Se ei tuomitse, arvostele tai luokittele ihmisiä.

Todellinen Rakkaus rakastaa jokaista vaatimatta vastarakkautta. Se näkee kauneuden jokaisessa olennossa ja eliössä.

Todellinen Rakkaus haluaa toisille hyvää ja näkee toisissa hyvän, vaikka se olisikin hyvin piilotettu. Se on myötätuntoinen ja lempeä.

Tätä on myös aito itsensä rakastaminen. Lempeyttä, armollisuutta, ymmärrystä itseään kohtaan. Halua olla hyvä itselle ja luoda sellainen elämä, jossa pääsee toteuttamaan itseään täysin. Se on uskoa itseensä ja rohkeutta kurkotella tähtiin.

Ja silloin kun asiat ei onnistu, Rakkaus itseä kohtaan on myötätuntoa ja lempeyttä. Se on kannustamista jatkamaan, uskomista itseensä.

Onko itsesi rakastaminen vaikeaa? Tiedustele täältä vapaata valmennuspaikkaa ja anna minun auttaa sinua!

Miten Itsesi Rakastaminen Auttaa Manifestoimaan Unelmasi?

Itsesi rakastaminen auttaa sinua manifestoimaan unelmasi. Se on kenties tärkein osa unelmiesi elämän luomista, koska kun alat rakastaa itseäsi..

1 Uskallat Unelmoida Isommin

Kun rakkaus itseesi vahvistuu, et enää pelkää epäonnistumista tai muiden arvostelua. Luotat itseesi ja uskot, että voit luoda itsellesi juuri sellaisen elämän kuin haluat.

Tiedäthän sen äänen pääsi sisällä, joka on saanut sinut epäilemään itseäsi kerta toisensa jälkeen? Sen äänen, joka on kaikki nämä vuodet uskotellut sinulle muun muassa että ”et pysty siihen”, ”et sinä voi siinä onnistua” ”et ansaitse sitä” ja niin edelleen, alkaa menettää otettaan.

Näin alat luottaa itseesi ja kykyihisi. Sallit itsesi unelmoida isommin ja isommin!

2 Uskallat Ottaa Askelia Kohti Unelmiasi

Toinen asia mitä tapahtuu on, että uskallat myös ottaa konkreettisia askelia kohti unelmiasi! Juuri niitä suuriakin unelmia, mistä uskallat haaveilla, kun rakkaus itseesi vahvistuu!

Tiedät, että sinä itse seisot tukenasi, jos asiat menisikin näennäisesti mönkään. Tiedät myös, ettei arvosi perustu siihen, mitä saavutat tai teet.

Olet äärettömän arvokas, teitpä mitä tahansa. Sinun arvoasi ei voi mitata ulkoisilla määreillä.

3 Kohotat Värähtelytaajuuttasi Rakkauden Taajuudelle

Kun soimaat tai arvostelet itseäsi, olet melkoisen matalilla värähtelytaajuuksilla. Eli energeettisesti et todellakaan ole linjassa unelmiesi kanssa, ellet sitten ole tilannut lisää kärsimystä ja arvostelua.

Kun alat rakastaa itseäsi, myös värähtelysi nousee ja alat päästä energeettisesti unelmiesi taajuudella. Tällöin voit myös vetää puoleesi ne asiat, joista unelmoit.

Muista, Rakkaus vetää puoleensa lisää rakkautta. Kärsimys lisää kärsimystä.

Mitä enemmän voit tuntea rakkautta itseäsi, muita sekä elämää kohtaan, sitä enemmän tulet myös vetämään puoleesi asioita, jotka saavat sinut tuntemaan entistä enemmän rakkautta! 

4 Asetat Itsesi Etusijalle

Kun alat rakastaa itseäsi alat myös laittaa itsesi etusijalle.

Teet asioita, jotka tekevät sinulle hyvää ja auttavat sinua pysymään hyvässä energiassa. Ja silloin kun olet hyvissä energioissa, vedät jälleen puoleesi lisää hyvää.

Pidät tällöin kiinni itsellesi tärkeistä asioista ja rutiineista, jotka auttavat sinua manifestoimaan unelmiesi elämän. Laitat omat tarpeesi etusijalle, kunnioittaen tietysti samalla muiden tarpeita.

5 Alat Ymmärtää Että Ansaitset Hyvää

Kun alat rakastaa itseäsi, alat ymmärtää, että todella ansaitset hyvää. Tällöin tuon hyvän vastaanottaminen helpottuu.

Usein uskomme alitajuisesti, ettemme ansaitse hyviä asioita, ainakaan määräänsä enempää. Tai että meidän täytyy vähintäänkin tehdä jotain vastineeksi.

Mutta onko se totta? Ei tietenkään. Kyllä sinä, minä ja kaikki muutkin ansaitsevat hyvää elämäänsä huolimatta siitä, mitä he tekevät.

Ja mitä enemmän hyvää vastaanottaa, sitä herkemmin sitä kenties haluaa myös laittaa jakoon muille. Vaikkakaan se ei tietysti pidä kaikkien kohdalla paikkaansa. Lähinnä sellaisten ihmisten voi olla vaikeaa laittaa hyvää kiertoon, jotka ovat edelleen liian kiinni egossaan ja uskomuksessa, että jos joku muu saa enemmän, se on itseltä pois.

Mistä tiedät onko sinun vaikea vastaanottaa lisää hyvää elämääsi? Kysy itseltäsi tämä kysymys: Miten toimit tai ajattelet, kun joku antaa sinulle jotain? Olipa se sitten lahja, kaunis kohteliasuus tai vaikkapa lounas.

Onko sinun helppo ottaa se vastaan vai ei?

miten itsesi rakastaminen auttaa manifestoimaan unelmasi

6 Annat Itse Itsellesi Mitä Kaipaat

Mitä enemmän rakastat itseäsi, sitä enemmän kykenet seisomaan omassa voimassasi.

Toisin sanoen, et odota enää muiden ihmisten tai ulkoisten olosuhteiden tuovan sinulle onnea tai täyttymystä, vaan kannat itse vastuun siitä, että annat itsellesi tunteita, joita haluat tuntea.

Et ole enää riippuvainen esimerkiksi kumppanistasi, jotta voisit tuntea rakkautta, koska SINÄ rakastat itse itseäsi.

7 Asetat Selkeät Rajat

Kun rakkaus itseesi vahvistuu, alat asettaa selkeät rajat, sekä itsellesi että muille.

Toimit aina omille arvoillesi uskollisena. Eli mikäli et halua vaikkapa tehdä jotain mitä toinen sinulta pyytää, voit sanoa rakkaudellisesti, ei kiitos.

Et enää veny ja vanu miellyttääksesi toisia, vaan pysähdyt kysymään itseltäsi, mitä sinä oikeasti haluat tässä tilanteessa.

Pidät myös kiinni itsellesi asettamistasi rajoista ja lupauksista. Jos olet vaikkapa tehnyt sopimuksen itsesi kanssa, että teet joka päivä vähintään yhden asian, joka vie sinua lähemmäs unelmiasi, on tuosta helpompi pitää kiinni.

Ole Riittävän Itsekäs Laittaaksesi Itsesi Etusijalle

Muista, että on tervettä itsekkyyttä, itsesi Rakastamista, laittaa itsesi etusijalle.

Ymmärräthän toki, että mikäli et laita itseäsi etusijalle ja jatkuvasti vain palvelet muita, ennenpitkää tulee se hetki, jolloin sinulla ei ole enää kovinkaan paljoa annettavaa. Tällöin elämä ikäänkuin pakottaa sinut ottamaan vastaan.

Tilanteen ei kuitenkaan tarvitse mennä siihen pisteeseen, vaan voit laittaa itsesi etusijalle jo nyt ja näin jaksat olla läsnä ja pitää huolta myös muista.

Nyt kun olen kertonut sinulle, miten itsesi rakastaminen auttaa manifestoimaan unelmasi, on sinun vuorosi alkaa lisätä rakkautta itseäsi kohtaan.

Haastankin sinut kokeile seuraavaa harjoitusta seuraavat 30 päivää ja mikäli huomaat, ettei se toimi, mikään ei muutu parempaan suuntaan, lakkaa toki tekemästä sitä sen jälkeen.

Harjoitus

Kävele vähintään kerran päivässä peilin eteen. Katso itseäsi silmiin ja sano itsellesi: ”Minä rakastan sinua (nimesi).” Minä sanoisin siis ”minä rakastan sinua Niina.”

Toista ylläolevaa lausetta itsellesi muutaman minuutin ajan.

Lopuksi laita kädet sydämellesi ja kiitä itseäsi siitä, että rakastat itseäsi riittävästi tehdäksesi tämän harjoituksen. 

Kerrothan minulle, miten harjoitus sujui ja mitä muutoksia huomasit? 

Paljon Rakkautta Ihanuus! 

Miten Hyödyntää Esteitä Saavuttaaksesi Haluamasi

Aug 03, 2022

5 Tyypillistä Estettä Unelmiesi Tiellä

Jul 27, 2022

Miksi Mindset Työskentely Ei Yksin Riitä

Jun 29, 2022