Mitä Tehdä Kun Tuntuu Että Haluat Vain Luovuttaa?

ahdistus henkinen hyvinvointi vapaudu ahdistuksesta Nov 11, 2021
Mitä Tehdä Kun Tuntuu Että Haluat Vain Luovuttaa?

Mitä tehdä silloin kun tuntuu, että haluat vain luovuttaa? Silloin, kun tuntuu, että asiat menee aivan päinvastoin, kuin halusit eikä kaikki tekemäsi tuota toivottua tulosta..

Tiedän, että elämä voi joskus iskeä ja kovaa. Kaikki tuntuu vaikealta ja raskaalta. Asiat ei mene, kuten toivoit ja elämä tarjoilee haasteita haasteiden perään. Mikä silloin neuvoksi?

Haluat kuitenkin saavuttaa unelmasi, eikö totta? Vaikka tuntuukin, että haluat luovuttaa, sinussa on varmasti myös se osa, joka ei halua antaa periksi. Tiedän, että on! Joten mitä tehdä, kun tuntuu, että haluat luovuttaa?

Elämä On Jatkuvaa Muutosta

Elämässä on ajanjaksoja, kun kaikki sujuu aivan ihanasti. Ja sitten on niitä ajanjaksoja, kun mikään ei tunnu sujuvan kuten haluaisit.

Ja vaikka elämässä olisi asiat kaikinpuolin ihan hyvin, meidän mieli on mestari luomaan jos jonkinmoisia ajatuksia ja uskomuksia, kauhutarinoita menneestä ja tulevasta. Nämä tarinat tuovat mukanaan jopa suuremman kärsimyksen kuin mikään ulkoisessa maailmassa tapahtuva asia.

Kaikki tuo kärsimys ei nimittäin synny niistä ulkoisista tapahtumista, vaan pikemminkin meidän kyvyttömyydestä hyväksyä niitä. Toisin sanoen, kärsimys syntyy siitä, että sinulla on ajatus, että jonkin asian tulisi olla eri tavalla kuin se on.

Mitä tehdä kun haluat luovuttaa

Useimmilla meistä on näitä hetkiä, jolloin tekee vain mieli luovuttaa, antaa periksi, heittää hanskat tiskiin. Ehkä sinunkin on tehnyt mieli luovuttaa kerran jos toisenkin, olipa kyse sitten unelmistasi, parisuhteesta, mistä tahansa muutoskohteesta elämässäsi tai ehkä jopa elämästä kokonaan..

Ehkä sinäkin oot joskus kironnut universumia ja kyseenalaistanut mitä järkeä tässä koko hommassa on.. Vai ootko? Minä ainakin oon!

Ja oon ollut valmis luovuttamaan, en vain unelmieni suhteen vaan koko elämäni. Katso tarinani täältä >>>

Älä Luovuta, Pystyt Siihen Kyllä!

Siksi oon tässä tänään kertomassa sinulle, ÄLÄ LUOVUTA! Älä anna periksi!

Älä luovuta elämäsi ja unelmiesi suhteen! Pystyt tähän kyllä!

Tiedän, että ei ole mitään, mistä et selviäisi. Ei ole mitään, mistä et voisi ponnahtaa takaisin entistä vahvempana. Ei ole mitään, mitä et voisi saavuttaa, jos sydämesi pohjasta sitä haluat! Voit todellakin saada kaiken, mitä sydämesi haluaa!

Pieni disclaimer tähän väliin, eli älä luovuta silloin, kun on kyse sulle tärkeistä asioista ja unelmista. Toki on hyvä tietää, milloin esimerkiksi toimimattomasta ihmissuhteesta on hyvä lähteä pois tai milloin universumi vain yrittää ohjata sinut oikealle polulle.

Joskus se, että asiat ei onnistu voi nimittäin olla vain ohjaus niiden asioiden pariin, jotka kuuluu sun sielun matkallesi. Mutta jos sulla on palava polte jotakin asiaa kohtaan, eikä se ole vielä toteutunut, silloin ei kannata antaa periksi. Voi nimittäin olla, että se sun läpimurto, onnistuminen on aivan nurkan takana!

Mene Muutoksen Mukana

Muista, että jotkut päivät on helppoja, hauskoja ja täynnä naurua. Toiset päivät on vaikeampia, raskaampia. Tämä on elämän luonne. Yhtälailla kuin luontokin siirtyy joka ikinen vuosi vuorotellen supistumisesta laajenemiseen, sama pätee myös meidän elämään.

On päiviä ja ajanjaksoja, jolloin me ollaan laajenemisen tilassa, kohottuneessa tilassa, jolloin kaikki tuntuu sujuvan helposti ja kevyesti.

Toisinaan taas elämä tuo mukanaan haasteita. Ihan vain, jotta meillä olisi mahdollisuus kasvaa. Sinulla ja minulla. Olipa ne haasteet sitten todellisia tai mielen luomia.

Sinun tehtävä on kuunnella, milloin on aika toimia ja milloin pysähtyä. Ja omat tunteesi ja nämä vaihtelut elämässä kertoo sulle juuri siitä.

Silloin kun kaikki tuntuu kevyeltä ja sujuu hienosti, toimi. Silloin kun mikään ei tunnu menevän ”oikein”, pysähdy, ota tauko ja palaa myöhemmin takaisin asian äärelle. Olipa tuo tauko sitten tunti, päivä, viikko tai vaikka vuosi. Pääasia, että palaat unelmiesi ja sydämesi äärelle!

Haasteisiin liittyen on tosi tärkeää muistaa, että meidän mieli ei tunnista todellisen tapahtuman ja hyvin kuvitellun mahdollisen skenaarion eroa. Meidän mielelle vakuuttavat ajatukset ja uskomukset on aivan yhtä todellisia, kuin todelliset tapahtumat.

Joten, jokaikinen kerta, kun murehdit menneitä tapahtumia, eli käyt niitä pääsi sisällä läpi uudestaan ja uudestaan, laitat itsesi elämään tuon samaisen stressaavan tapahtuman uudelleen ja uudelleen. Näin saat myös kaikki murheet, kivut ja stressin palaamaan kehoosi kerta toisensa jälkeen.

Sama pätee tulevaisuuteen, kun mietit ja murehdit tulevaa, mitä saattaa tapahtua tai olla tapahtumatta, ikäänkuin elät nuo tapahtumat jo ennen kuin ne on tapahtuneet (eikä ne lopulta usein edes toteudu). Jos jatkuvasti mietit ja murehdit pääsi sisällä kaikkia pahimpia mahdollisia skenaarioita, arvaahan, mitä silloin vedät puoleesi? Juuri niitä asioita, mitä olet ajatellut ja miten olet tuntenut.

Ja hyvin harvoin asiat edes menee sen pahimman mahdollisen vaihtoehdon mukaisesti, eikö totta?

Haluan, että muistat tämän. SINÄ PYSTYT SIIHEN! Sinussa on jo se, mitä tarvit saavuttaaksesi haluamasi. Tiedän sen.

Mitä Tehdä Kun Haluat Vain Luovuttaa?

Kun asiat tuntuu vaikeilta ja haluat vain luovuttaa, antaa periksi, PYSÄHDY!

Muistuta itseäsi siitä, miksi teet mitä teet. Miksi haluat, mitä haluat? Miksi se juttu on sulle niin tärkeä?

Miksi haluat unelmiesi parisuhteen? Miksi haluat unelmiesi uran? Miksi haluat pudottaa painoa? Miksi haluat löytää sisäisen rauhan? Miksi haluat, mitä ikinä sitten haluatkaan!

Kirjoittele, pohdiskele, mitä nämä haasteet on täällä kertomassa. Onko vain aika pysähtyä ja ottaa askel taaksepäin, jotta voit kartoittaa suunnan uudelleen?

Kysy itseltäsi, oletko keskittynyt oikeisiin asioihin ja jos mielestäsi olet, mistä haasteet voivat johtua? Onko jotain mitä voisit tehdä asialle, vai olisiko yksinkertaisesti tauko paikallaan?

Opi tulemaan tietoisemmaksi asioista, jotka on vaikuttaneet sinuun ja mielentilaasi. Mitkä asiat on toimineet sun elämässä hyvin ja mistä puolestaan voisi olla jo aika luopua?

Lopulta Kyse On Arvosta

Loppujen lopuksi hommassa on kuitenkin kyse omasta arvosta. Tarkemmin sanottuna siitä, koetko olevasi arvokas, tärkeä, riittävä.

Jos et, miten voisit saada, mitä haluat? Jos koet, että et ansaitse rakkautta, miten voisit vetää elämääsi enemmän rakkautta? Jos koet, ettet ole riittävä, todennäköisesti sabotoit alitajuisesti omaa tekemistäsi. Etkä edes välttämättä huomaa sitä.

Jos siis sun elämässä ei vielä ole jotain, mitä kovasti haluaisit, jollain tasolla sun täytyy uskoa, ettet ansaitse haluamaasi. Ettet ole riittävä saadaksesi haluamasi. Se on täysi vale!

Sinä, juuri sinä, oot arvokas. Ansaitset kaiken hyvän, kaiken yltäkylläisyyden mitä universumilla on tarjota. Ja se määrä on rajaton! Ansaitset sen kaiken! Oot enemmän kuin riittävä! Oot omalla, yksilöllisellä tavallasi MAHTAVA!

Sua ja sun lahjoja tarvitaan maailmassa! Ei ole olemassa ketään muuta, joka voi tehdä sen, mikä sinun tehtäväsi tässä maailmassa on! Oot aarre! Ethän kiltti unohda sitä? Koskaan!

Pysähdy siis ja pohdi, miksi haluat mitä haluat. Miksi se on sulle niin tärkeää. Sen lisäksi, muuta alitajuiset uskomuksesi omasta riittävyydestäsi, omasta arvostasi ja saat kyllä haluamasi. Luota.

Et Voi Valita Tapahtumia, Mutta Tämän Voit

Muista, että vaikket voikaan aina valita sitä, mitä elämässäsi tapahtuu, voit kuitenkin valita miten noihin tapahtumiin reagoit. Voit pyrkiä näkemään hyvää silloinkin, kun tilanteessa ei heti vaikuta hyvää olevan.

Toki luot omaa todellisuuttasi yhdessä korkeamman voiman, tietoisuuden kanssa ja kuitenkaan et voi valita kaikkia tapahtumia elämässäsi. Et voi valita, miten unelmasi tapahtuu. Sun täytyy olla valmis luottamaan, että lopulta asiat kyllä järjestyy.

Muista, että hyvin usein käy niin, että ennenkuin se asia toteutuu, jota olet elämääsi manifestoinut, elämääsi syntyy kaaosta. Se kaaos voi hyvinkin olla merkki siitä, että asiat on järjestymässä juuri sinulle sopivalla tavalla. Vaikkei se heti siltä tuntuisikaan.

Joten älä luovuta. Jos todella haluat jotain, pysy asian parissa. Mene eteenpäin. Ota opiksi. Pidä energia korkealla ja usko. Luota, että saat kyllä vielä mitä haluat. Tai jotain parempaa..

mitä tehdä kun haluat luovuttaa

Miten Hyödyntää Esteitä Saavuttaaksesi Haluamasi

Aug 03, 2022

5 Tyypillistä Estettä Unelmiesi Tiellä

Jul 27, 2022

Miksi Mindset Työskentely Ei Yksin Riitä

Jun 29, 2022