Miksi On Tärkeää Olla Visio Omasta Unelmaelämästä?

manifestointi passion test unelmaelämä vetovoimanlaki Apr 21, 2022
Miksi On Tärkeää Olla Visio Omasta Unelmaelämästä?

Miksi on niin tärkeää olla visio omasta unelmaelämästä? Syy tähän on itseasiassa melko yksinkertainen..

Mitä selkeämpi olet, sitä helpompi sinun on luoda tuo elämä. Sukelletaan tähän syvemmin hetken päästä.

Ensin haluan sanoa sinulle, joka et ole vielä kovin selkeä omasta visiostasi, älä huoli! Luettuasi tämän postauksen, olet todennäköisesti saanut hieman lisää selkeyttä sekä askelia, joiden avulla saat kirkastettua visiotasi entistä enemmän.

Miksi On Tärkeää Olla Visio Omasta Unelmaelämästä?

Kuten mainitsin jo aiemmin, vastaus tähän kysymykseen on oikeasti hyvin yksinkertainen. Syy siihen, miksi on tärkeää olla visio omasta unelmaelämästä on se, että mitä selkeämpi olet, sitä helpommin voit luoda nuo asiat elämääsi.

Jaetaanpa tämä vielä kahteen eri näkökohtaan.

Ensinnäkin, mitä selkeämpi olet, sen helpompi sinun on luoda tehokas strategia, jonka avulla voit saavuttaa haluamasi.

Eli mitä tarkemmin tiedät, mitä haluat elämääsi luoda, sen paremmin osaat laittaa huomiosi juuri oikeisiin asioihin. Niihin asioihin, jotka vievät sinut kohti unelmiasi.

Toiseksi, mitä selkeämpi olet, sen selkeämpi maailmankaikkeus on sen suhteen, mitä toimittaa sinulle.

Toisin sanoen, jos jatkuvasti arvot sen suhteen, mitä oikeastaan haluaisitkaan, miten ihmeessä maailmankaikkeus pystyy toimittamaan kyseisiä asioita sinulle, jos et itsekään tiedä mitä nuo asiat ovat?

miksi on tärkeää olla visio unelmaelämästäsi

Se on vähän kuin olisit ravintolassa ja kertoisit tarjoilijalle, että haluat tietyn annoksen listalta, mutta sitten muuttaisitkin mielesi, yhä uudelleen ja uudelleen. Tarjoilija ei mitenkään voisi tuoda sinulle haluamaasi annosta, jos et edes itse tiedä, mikä tuo annos on.

Sama pätee Universumin kanssa. Jos et lähetä selkeää signaalia siitä, mitä elämääsi haluat, on maailmankaikkeudenkin haastava toimittaa tilaustasi.

Katsos, me luomme koko maailman yhdessä Korkeamman Älykkyyden, jonka osia jokainen meistä on. Näin ollen kaikki mitä elämässäsi on, olet luonut yhdessä Korkeamman Voiman kanssa.

Ennen kuin lähdet miettimään ikäviä asioita elämäsi varrelta ja syyllistämään itseäsi niiden luomisesta matkallesi pysähdy! Tiedä, että olet aina tehnyt parhaasi ja jälleen sinulla on mahdollisuus tehdä erilaisia valintoja elämässäsi tulevaisuutesi suhteen.

Lue myös: Mikä On Elämän Tarkoitus?

Mitä Tapahtuu Kun Et Ole Selkeä?

Jos et ole selkeä siitä, millaista unelmaelämäsi on, sinun on vaikeaa ottaa toimivia askelia saavuttaaksesi haluamasi. Ja samanaikaisesti maailmankaikkeuden on haastava niitä sinulle toimittaa.

Annahan kun kerron lyhyen, hauskan esimerkin siitä, miten minulle kävi selkeän kommunikaation puuttuessa itseni ja maailmankaikkeuden väliltä..

Jokin aika sitten halusin kovasti kylpyammeen.. Tarkemmin sanottuna, halusin ihanan, upean poreammeen, jossa voin lillutella ja rentoutua vaahtokylvyssä.

En kuitenkaan osannut kommunikoida sitä riittävän selkeästi, sillä toiveeni kyllä toteutui, mutta ei sillä tavalla, mitä oli itse mielessäni ajatellut.

Katsos, se mitä vision (en edes tietoisesti), oli että voin lillua lämpimässä vaahtokylvyssä rentoutumassa päivän päätteeksi. Pystyin kuvittelemaan kuinka ihanaa ja rentouttavaa se olisi ja tunsin miten loikoilisin lämpimässä vedessä kynttilöiden valossa.

Kuten ehkä huomaat, missään kohtaa tätä visiota ei ollut esimerkiksi se, että millainen amme olisi kyseessä. Mitä tapahtui?

Sain kuin sainkin ammeeni ja vielä tavalla, jota en IKINÄ olisi voinut odottaa. En siis joutunut ostamaan taikka tilaamaan sitä mistään. En kysynyt keneltäkään onko jollakin ammetta ylimääräisenä.

Elelin kaikessa rauhassa omaa elämääni, puhumatta tästä muille kuin kumppanilleni ja yhtäkkiä eräänä päivänä eräs henkilö lähipiiristäni kysyi, olisiko meillä käyttö heillä käyttämättömänä olevalle MUOVIAMMEELLE. Amme on siis senkokoinen, että sinne mahtuu mun kokoinen henkilö aivan hyvin.. Ja mikä tärkeintä, se täyttää kaikki asiat siitä, mitä toivoin maailmankaikkeudelta. Siinä voi lillutella ja rentoutua vaahtokylvyssä kynttilänvalossa…

Opetukseni tästä? Ensi kerralla ole tarkempi siinä, mitä haluat. 

Eikö Vision Luominen Rajoita Mahdollisuuksiani Sen Suhteen, Mitä Voin Elämääni Luoda?

Kristallin kirkkaan vision selkeyttäminen ei rajoita sinua millään lailla.

Ainoa asia visioosi liittyen, joka voi rajoittaa sinua, jopa estää sinua luomasta unelmiesi elämää on KIINNITTYMINEN haluamiisi asioihin.

Mitä tarkoitan kiinnittymisellä? Asiaan kiinnittyminen tarkoittaa sitä, että et päästä siitä irti millään ja koet, että sen on ”pakko” tapahtua. Jollain tasolla ajattelet, että sitten kun tämä tapahtuu, olen onnellinen. Tämä tulee puutteesta käsin.

Saatat jopa yrittää pakottaa tuota asiaa tapahtumaan, mikä ei ymmärtääkseni koskaan johda hyvään. Näin suuri osa ihmisistä toimii, ei välttämättä tietoisesti mutta toimii silti.

Eli ainoa ”virhe”, minkä voit tehdä visioosi liittyen on, että takerrut siihen kiinni ja yrität pakottaa asioita tapahtumaan sen sijaan, että päästäisit irti ja uskoisit, että se tapahtuu juuri oikealla tavalla, juuri oikealla hetkellä.

Kun puolestaan sanot, että tällainen elämä olisi aivan ihana! Minusta olisi upeaa elää tällaista elämää.. ja sitten päästät irti. Antaudut ja luotat. Hyppäät tuntemattomaan ja uskot joka solullasi, että Korkeampi Älykkyys toimittaa sen juuri oikealla tavalla. Elät elämääsi ikään kuin toiveesi olisi jo toteutunut. Tämä on se hetki, kun ihmeitä alkaa tapahtua.

Käytän itse aina seuraavaa lausetta, kun haluan luoda jotain elämääni. Se kuuluu näin: ”Tämä tai jotain parempaa kaikkien asianosaisten korkeimmaksi parhaaksi.” (This or something better for the highest good of all concerned)

Tämä on ikäänkuin minirukous, mantra, joka vie mainitsemani kiintymyksen ja SALLII jonkun vielä upeamman tapahtua, tulla elämäämme. Usein se saattaa olla jotain, mitä emme itse olisi osanneet edes kuvitella, rajoittavista uskomuksistamme ja ohjelmoinneistamme johtuen.

Jätetään siis tilaa ihmeille tapahtua!

Miten Saada Selkeyttä Omaan Visioon?

Tässä kohtaa saatat ajatella, että ”kiva juttu, mutta miten? Miten selkeytän visiotani, jos se on nyt yhtä epäselvä kuin tuhannen likainen ikkuna?” Ei huolta, tässä muutama vinkki joiden avulla voit saada enemmän selkeyttä visioosi.

1 Aloita kirjoittamalla mitä haluaisit, että ihannetilanteessa elämässäsi olisi 1-5 vuoden päästä tästä hetkestä.

Kirjoita ylös kaikki asiat, joita mieleesi tulee. Painotan kuitenkin, että pyri päästämään irti mielesi luomista rajoitteista. Mieti mieluummin, että jos kaikki menisi paremmin kuin olisit ikinä osannut kuvitella, millaista elämäsi olisi 1-5 vuoden kuluttua.

2 Sulje silmäsi ja käänny sisäisen viisauden puoleen

Hiljenny, pysähdy kuuntelemaan sisäistä ohjaustasi. Hyppää 1-5 vuotta ajassa eteenpäin ja kysy sisimmästäsi, mitä elämässäsi olisi tapahtunut, jos olisit juuri elänyt elämäsi parhaan vuoden?

3 Listaa 100 asiaa, jotka tuovat sinulle iloa

Ala listailla asioita, jotka tuovat sinulle iloa elämääsi. Sinun ei tarvitse kirjoittaa kaikkia 100 kappaletta yhdeltä istumalta, vaan voit pitää listaa esillä jossain, mistä näet sen usein ja täyttää sitä sitä mukaa kun asioita tulee mieleen. Jos 100 tuntuu haastavalta, kirjoita 300. Se on tarpeen silloin.

Mitä enemmän alat nähdä asioita, jotka tuovat sinulle iloa, sen helpompi on nähdä niitä myös lisää.

4 Mieti mitä haluaisit tuntea 1-5 vuoden päästä tästä hetkestä ja anna noiden tunteiden herätä sinussa jo nyt.

Näin saatat saada lisää intuitiivisia oivalluksia siitä, mitä unelmaelämäsi sisältää. Lisäksi tuntemalla noita tunteita jo nyt, vedät haluamasi asiat puoleesi nopeammin, joten se kannattaa aina!

5 Mieti mitä ET halua.. ja käännä se ympäri.

Jos sinulla on edelleen haasteita keksiä, mitä haluaisit luoda elämääsi, kokeile listata kaikki ne asiat, joita et voi sietää. Listaa kaikki asiat, jotka haluaisit muuttaa omassa elämässäsi tai maailmassa.

Listattuasi nuo asiat, käännä ne ympäri ja ala työstä näitä asioita.

 

 

 
Selkeys ei tule kotona istuskelemalla ja sitä odottelemalla! Se tulee ottamalla hataroivia, joskus hieman sotkuisiakin askelia. Rohkeasti.

 

Jos vastasit näihin kaikkiin kysymyksiin, uskon että sinulla on jo hieman enemmän selkeyttä ihanne-elämästäsi.

Jos haluat luoda kristallin kirkkaan vision unelmaelämästäsi, tule mukaan tulevaan Passion Test -workshopiin!

Lähdet workshopista mukanasi selkeät top5 sinulle tärkeintä intohimoa, joita voit alkaa toteuttaa heti workshopin jälkeen! Opit myös, miten voit luoda elämääsi ihan mitä tahansa.. kunhan se on linjassa sydämesi kanssa!

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan tältä >>>

Ja muista, älä huoli jos sinulla ei ole kirkasta visiota unelmiesi elämästä.. vielä!

Hyväksy se selkeys, mitä sinulla tällä hetkellä on ja etene siitä käsin. Tee parhaasi, ota rohkeita askelia kohti unelmiasi siinä määrin kuin ne ovat selkeät.

Takaan, että mitä enemmän otat rohkeita askelia kohti haluamaasi, visiosi alkaa selkeytyä askel askeleelta enemmän ja enemmän! Takaan sen!

Selkeys ei tule kotona istuskelemalla ja sitä odottelemalla! Se tulee ottamalla hataroivia, joskus hieman sotkuisiakin askelia. Rohkeasti.

miksi on tärkeää olla visio omasta unelmaelämästä

Tehokkain työkalu, jonka itse olen kohdannut selkeyden saamiseksi on The Passion Test. Oon edelleen hämmentynyt niistä tuloksista, joita ihmiset saavat elämäänsä tämän yksinkertaisen ja hauskan työkalun avulla.

Niin monen elämä on saanut kokonaan uuden suunnan heidän selkeytettyään omat intohimonsa. Minä itse mukaanluettuna.

Jos haluat saada super selkeän vision unelmaelämästäsi, tule mukaan seurraavaan Passion Test -workshopiin!

Siitä tulee MAHTAVAA! 

Miten Hyödyntää Esteitä Saavuttaaksesi Haluamasi

Aug 03, 2022

5 Tyypillistä Estettä Unelmiesi Tiellä

Jul 27, 2022

Miksi Mindset Työskentely Ei Yksin Riitä

Jun 29, 2022