Kuukauden Kirjasuositus: Yliluonnolliseksi

itsensäkehittäminen joe dispenza kirjasuositukset Nov 25, 2021
Kuukauden Kirjasuositus: Yliluonnolliseksi

Kuukauden kirjasuositus sisältää affiliatelinkkejä, merkitty *

Rakastan lukemista! Ja siispä kyselin taannoin instagramin puolella, haluaisitteko te ihanat lukijat kuulla lisää mun kirjasuosituksia, erityisesti henkisyyteen ja ”itsensäkehittämiseen” liittyen, ja moni toivoi näitä vinkkejä. Joten siitä syntyi ajatus omasta pienestä ”kirjakerhosta”.

Jaan kuukausittain ainakin yhden kuukauden kirjasuosituksen ja toivottavasti saadaan aikaan hyviä keskusteluja tuon kirjan ja sen sanoman ympärille.

Vähintäänkin toivon, että saan annettua teille hyviä vinkkejä kirjoista, jotka on tavalla tai toisella vaikuttaneet elämääni kohottavasti.

*Tässä kuussa kuukauden kirjasuositus on Joe Dispenzan Yliluonnolliseksi – Tavallisesta tallaajasta ihmeidentekijäksi

Ihan alkuun haluan mainita, että tämä kirja ei ole kaikille. Yliluonnolliseksi on suunnattu heille, jotka uskovat mahdollisuuksiin ja ainakin haluavat uskoa myös ihmeisiin.

Se on sopiva jokaiselle, jolla on avoin mieli ja joka haluaa tietoa siitä, mikä kaikki meille on oikeasti mahdollista, kun puramme mielemme rajoitteita ja lakkaamme uskomasta, että olemme rajallisia olentoja.

Tämä kirja ei ehkä ole osuvin valinta sinulle, jos koet, että meidän ei ole mahdollista muuttua tai jos koet, että kaikki ”normaalista” ja tavanomaisesta poikkeava on hölynpölyä ja että jos sitä ei kerrota uutisissa ja lääkärikirjoissa totuutena, sen täytyy olla humpuukia.

Väittäisin, että joskus ajateltiin, että on täysin mahdotonta ihmisten siirtyä ”peltilennokilla” maapallon toiselta puolelta toiselle.. ja nyt se on arkipäivää.

Joskus myös uskottiin, ettei ihmisen ole fyysisesti mahdollista juosta mailia (1,6km) alle neljään minuuttiin.. kunnes tuli Roger Bannister vuonna 1954 ja teki sen.

Todella ihmeellistä tästä tekee se, että kun Bannister oli tuon onnistunut tekemään, hän näytti myös muille, että se ON MAHDOLLISTA, jonka jälkeen monet muut alkoivat alittaa neljän minuutin rajan ja tänään käsittääkseni tuhannet ihmiset ovat jo onnistuneet siinä, mitä joskus pidettiin fyysisesti mahdottomana. Hurjaa, eikö?

Kuukauden Kirjasuositus: Yliluonnolliseksi

Aloitan tämän ”kuukauden kirja” -perinteen Yliluonnolliseksi-kirjalla, jonka kirjoittajalla on ollut valtava merkitys matkallani tähän pisteeseen elämässäni.

Joe Dispenzalta on myös kaksi muuta kirjaa, *Luo itsesi uudelleen sekä *Plasebo, joka löytyy nyt myös suomen kielellä. Jälkimmäistä en ole suomeksi lukenut, mutta englanniksi olen kuunnellut sen, muistaakseni Storytel-palvelusta löytyi äänikirjana.

Valitsin tämän kirjan, koska sen opit on olleet niin tärkeässä osassa omaa matkaani ja ovat sitä edelleen päivittäin! Kirjassa kerrotaan, miten jokainen meistä voi tulla yliluonnolliseksi, toisin sanoen tehdä asioita, joita moni pitäisi täysin yliluonnollisina tai jopa mahdottomina.

Opetuksissaan Joe yhdistää upealla tavalla muinaisia viisauksia sekä tieteellistä tutkimusta. Hän pyrkii demystifioimaan mystiikkaa ja meditaatiota, eli poistamaan niiden ”salaperäisyyden” selittämällä niitä tieteen avulla.

Yliluonnolliseksi opastaa lukijan erilaisiin meditaatioharjoituksiin, ensin kuitenkin selittämällä, mitä tehdään ja miksi. Kirjan ohjeiden ja meditaatioiden avulla voit vapauttaa itsesi menneen taakasta ja alkaa luoda tulevaisuudestasi juuri sellaisen kuin haluat!

Dispenza opettaa, miten voit aivosi uudelleen ohjelmoimalla parantaa kehosi ja mielesi. Ohjelmoimalla aivosi uudelleen, voit tulla keneksi tahansa haluat ja luoda millaisen elämän tahansa.

Jos siis olet aiemmin määritellyt itsesi araksi ja epävarmaksi, voit ohjelmoida aivosi niin, että sinusta tulee rohkea ja itsevarma. Jos puolestaan olet ollut vihainen suuren osan elämästäsi ja kantanut kaunaa, voit alkaa päästää irti menneistä ja ikäänkuin ohjelmoida itsesi tuntemaan kohottavampia tunteita.

Kirjan opetusten avulla voimme muun muassa lisätä hyvinvointiamme sekä elinvoimaamme ja luoda tulevaisuuteemme mitä tahansa haluamme kokea, olipa se sitten hyvä terveys, vauraus, rakkaus tai vaikkapa mystiset kokemukset. Voimme tulla ”kokonaisiksi”, tasapainoisiksi yksilöiksi, joita materiaalinen maailma ei rajoita.

Toisin sanoen, voimme muistaa, keitä todella pohjimmiltaan olemme.

Yliluonnolliseksi on kohtuullisen napakka paketti tiedettä, eikä missään nimessä maailman kevein luettava. Painotan kuitenkin, että se on pienen päänraapimisen arvoinen.

Teoksessa käsitellään muun muassa fysiikka, aivotutkimusta, epigenetiikkaa, neuroendokrinologiaa sekä puhutaan kvanttikentästä ja 5D:stä, aivoaaltotasoista ja käpyrauhasen mystisistä ominaisuuksista, joten se voi saada äkkiseltään pään pyörälle.

Anna sille kuitenkin mahdollisuus. En suosittelisi tätä kirjaa, elllen vakaasti uskoisi, että se voi muuttaa elämäsi suunnan!

Kirjan Ydinopetukset

Kirjassaan Dispenza ohjaa lukijansa meditaation ja mystiikan maailmaan selittämällä asioita tieteen avulla. Näin mitään ei jätetä arvailun varaan, vaan jokainen ymmärtää mitä tehdään ja miksi.

Lukiessasi Dispenzan Yliluonnolliseksi kirjan (sekä muita hänen kirjoittamiaan kirjoja) tai kuunnellessa hänen opetuksiaan, tulet oppimaan miten meditaatio oikeasti vaikuttaa meihin aina aivojen tasolla asti. Opit myös miten stressi vaikuttaa meihin ja luo pitkässä juoksussa sairautta ja kärsimystä.

Kirja opettaa lukijaansa myös siunaamaan energiakeskuksensa, jotta keho pääsisi tasapainoon ja voisi toimia optimaalisesti. Ehkäpä tämä osio on sinullekin jo entuudestaan tuttu, jos olet tutustunut chakrajärjestelmään?

Tässä esimerkkejä siitä, miten oppilaat ovat onnistuneet säätelemään energiakeskuksiaan Dispenzan workshopin aikana.

Dispenza kertoo myös, mitä on todellinen läsnäolo, nyt-hetki ja miten se liittyy paranemiseen tai uuden elämän manifestointiin. Tämä yltäkylläinen nykyhetki on ainoa olemassaoleva hetki.

Suurin osa ihmisistä valitsee elää tutussa ja ”turvallisessa” ennustettavassa todellisuudessaan ja tällöin he luovat elämäänsä ikäänkuin menneisyyden perusteella.

Näin ihmiset rajoittavat omia mahdollisuuksiaan ja ennustavat tulevaisuuttaan perustuen tuttuun menneisyyteen. Osaatko arvata mitä tällöin on luvassa? Sitä samaa, mitä menneisyydessäsikin on ollut.

Vain muuttamalla omaa toimintaasi sekä omia ajattelumallejasi, ohjelmoimalla aivosi uudelleen, voit luoda elämääsi myös uusia kokemuksia.

Tulet lukemaan myös kvanttikentästä, viidennestä ulottuvuudesta ja miten näkymätön energian- ja informaationkenttä liittyy uuden elämän luomiseen.

Opit, että kaikki mahdollisuudet ovat jo olemassa, mikä tarkoittaa että voit luoda elämääsi ihan mitä tahansa. Sinun tulee vain muuttaa värähtelyäsi niin, että se vastaa haluamasi asian tai todellisuuden värähtelyä.

Dispenza kertoo myös, mitä sydänkoherenssin luominen tarkoittaa ja miten se auttaa luomaan haluamasi elämän. Paljastamatta aivan liikaa kerron, että sydämen avaus auttaa sinua kokemaan enemmän ykseyttä ja yhteyttä kaikkeen ja kaikkiin, jolloin tunnet enemmän myötätuntoa, rakkautta, iloa ja rauhaa.

Tämä vaatii toki harjoitusta, mutta kunhan tulet mestariksi sydämen pitämisessä auki, nuo rauhan, ilon ja rakkauden tilat pysyvät läsnä kaiken aikaa. Melko upeaa, eikö totta?

Tulet näkemään kirjassa myös aivokuvia Dispenzan oppilaista, jotka ovat kokeneet elämäämullistavia kokemuksia ja aivot ovat esimerkiksi siirtyneet normaali beta-aivoaalloista aina gamma-aivoaaltoihin, eli ikäänkuin supertietoisuuden tilaan. Eikä vain hieman, vaan gamma-aivoaaltojen tasot heidän aivoissaan ovat olleet valtavan paljon ”normaalia” suurempia. Näitä ja monia muita mittauskuvia löydät kirjan väriosiosta.

Elävät Esimerkit Totuudesta

Koska kirjassa käsitellään muun muassa fysiikkaa, aivotutkimusta, neuroendokrinologiaa sekä epigenetiikkaa (jep, tiedän, kuulostaa haastavalta), on ihanaa, että kirja alkaa käytännönläheisillä esimerkeillä siitä mikä on mahdollista.

Kirja alkaa muutamalla tarinalla, jotka havainnollistavat mitä yliluonnolliseksi tuleminen tarkoittaa. Läpi kirjan saat lukea joidenkin Dispenzan oppeja harjoittaneiden henkilöiden sekä kirjoittajan itsensä tarinoita inspiroituaksesi kaikesta, mikä on todella mahdollista, kun toimii kirjan opetuksien mukaan.

Kirja antaa eläviä esimerkkejä siitä, mikä on mahdollista, jolloin lukija alkaa pohdiskella, mikä voisi olla mahdollista myös hänen kohdallaan. Nämä esimerkit ihmisistä, jotka ovat pystyneet ”ihmeisiin” ovat tarinoita oikeista ihmisistä, jotka ovat ihan kuten sinä tai minäkin.

Dispenza painottaakin opetuksissaan kovasti sitä, että kuka tahansa pystyy tähän, jos vain riittävästi haluaa. Hän muistuttaa usein, että nämä elävät esimerkit totuudesta, siitä mikä on mahdollista, ovat kuin kuka tahansa meistä.

He eivät ole idän mystikoita tai munkkeja, eivätkä millään tapaa erityisasemassa. He ovat yhtälailla iäkkäämpiä kuin nuoriakin, miehiä ja naisia, korkeastikoulutettuja ja kouluttamattomia. Ihan kuin kuka tahansa meistä.

Usein käykin niin, että kun henkilö näkee toisen kertovan omaa paranemis- tai manifestointitarinaansa, hän havahtuu siihen, että tuo lavalla tarinaansa kertova ihminenhän onkin aivan kuten hän itse. Näin kyseinen henkilö alkaa uskoa enemmän omiin mahdollisuuksiinsa kokea näitä elämäämullistavia ”ihmeitä”.

Itse pidän suuressa arvossa juurikin näitä esimerkkejä elävästä elämästä, sillä kokonaisuutena kirja on kohtuullisen tieteellinen pläjäys ja usein vaatiikin pari lukukertaa, jotta kunnolla sisäistää sen sisältämät asiat.

Katso Dispenzan oppilaiden kertomuksia YouTubesta.

Mindmovie ja Kaleidoskooppi

Yksi omista lempikohdista kirjassa on mindmovien tekeminen ja kaleidoskooppimeditaatio.

Kenties sen takia, että olen kokenut niiden voiman Dispenzan retriitillä, jolloin kyseisessä meditaatiossa koin ihan käsittämättömän suurta rakkautta ja ykseyttä kaikkea ja kaikkia kohtaan.

Se oli jotain, mitä en ollut koskaan ennen kokenut ja kaikki se tapahtui silmät kiinni meditaatiossa. Ihan huikea ja ikimuistoinen kokemus!

Mindmovie on lyhykäisyydessään vähän kuin unelmakartta (vision board), johon kasaat kaikki haluamasi asiat ja unelmat. Erona on se, että kuten nimestäkin jo voi päätellä, mindMOVIE, on kuin minielokuva sinun unelmaelämästäsi.

Ajatuksena on siis valita itselleen mieleinen, positiivisia, kohottavia tunteita aikaansaava musiikki, lisätä haluamasi kuvat peräjälkeen videoksi ja lisätä vielä kohottavat ja inspiroivat voimalauseet, affirmaatiot videoon!

Tätä videota sitten katsotaan meditaation yhteydessä yhdistettynä kaleidoskoopin katsomiseen, joka aiheuttaa tietynlaisen transsitilan valveillaollessa. Nyt en paljasta enempää, saat lukea lisää kirjasta!

Meditaation Eri Muodot

Kirjassa esitellään muutamiakin meditaation eri muotoja. Dispenzan retriiteillä on aina yhdistettynä kaikkia neljää, istuma-, makuu- ja kävelymeditaatio sekä seisten tehty meditaatio.

Tulet oppimaan kaikista näistä neljästä. Kirjassa on omistettu kokonainen luku kävelymeditaatiolle ja se onkin tärkeä osa harjoittelua, sillä usein käy niin, että istumameditaation aikana päästään tietynlaiseen, haluttuun tilaan, vaikkapa rauhan ja rakkauden tilaan, mutta…

Sitten käykin niin, että päivän mittaan silmät auki toimiessamme erinäiset ärsykkeet ilmaantuvat elämäämme ja alammekin reagoida tutulla tavalla, joka ei välttämättä ole se, miten haluaisimme reagoida.

Joten kävelymeditaation avulla opit ylläpitämään noita kohottuneita tunnetiloja myös silmät auki arjen tiimellyksessä. Kävelymeditaatiossa ikäänkuin kirjaimellisesti kävellään omaan tulevaisuuteen.

Kuten huomaat, kirjassa on valtavasti tietoa sekä kokemusperäisiä tarinoita, jotka toivottavasti inspiroivat sinua samalla tavalla kuin minuakin tekemään omaa sisäistä työtäni.

Annathan kirjalle mahdollisuuden, vaikka se alkuun saattaakin tuntua vaikealukuiselta! Lupaan, että kaikki se ”vaiva” on todellakin sen arvoista!

Yksi keino, mikä auttaa asioiden ymmärtämisessä on yrittää selittää lukemansa jollekin toiselle. Näin vahvistat oppimista aivoissasi.

Itse olen sekä lukenut että kuunnellut Yliluonnolliseksi kirjan ja opiskellut Dispenzan opissa muutenkin ja kuunnellut hänen luentojaan ym. ja silti, tuosta kirjasta saa joka lukukerralla todella paljon uutta. Ja kuitenkin huomaan myös nyt lukiessani sitä, että oon sisäistänyt tietyt asiat ja ymmärrän ne jo syvällä tasolla, eli oon kehittynyt! JEE! 

Jos haluat aloittaa kevyemmin, etkä hypätä heti ”syvään päätyyn”, suosittelen lämpimästi aloittamaan joko *Plasebolla tai *Luo Itsesi Uudelleen, jotka ovat myös erittäin hyviä teoksia samasta aiheesta, ehkä hieman pienemmällä määrällä tiedettä. *Yliluonnolliseksi on Dispenzan tuorein kirja.

Omat Kokemukseni Joe Dispenzan Opeista

Joe Dispenzan opit on olleet niin suuressa käytössä itselläni, että ei sinällään ole mikään ihme, että yksi hänen kirjoistaan on ensimmäinen kuukauden kirjasuositus.

Oon itse ollut Dispenzan viikon mittaisella meditaatioretriitillä, joissa tapahtuu suoranaisia ”ihmeitä” ihmisten päästessä syvälle meditaatioon ja yhteyteen kvanttikentän, tietoisuuden kanssa.

 

 

Lukuisat ihmiset ovat parantuneet ”parantumattomista” sairauksista, luoneet itselleen vaurautta sekä uusia mahdollisuuksia, vetäneet puoleensa rakkautta ja monia muita asioita. Youtubesta löytyy liki 600 Dispenzan opiskelijoiden tarinaa, joista voit käydä inspiroitumassa!

Itse käytin näitä opetuksia ihan ensin päästäkseni ahdistuksesta mielenrauhaan. Ja onnistuinkin! Viimeisten muutaman vuoden aikana ei ole ollut turhan montaa päivää, jolloin en olisi Joen kanssa meditoinut.

Oonkin saanut meditaatioissani kokea suuria rakkauden ja ykseyden tunteita, sekä joitakin mystisiäkin kokemuksia. Ja voin kertoa, että niistä kun saa pienenkään maistiaisen, niitä haluaa lisää.

Muistan Dubaissa retriitillä ollessani tunteneeni niin suurta rakkautta kaikkia kohtaan, etten halunnut tulla meditaatiosta takaisin lainkaan. Halusin jäädä siihen rakkauden tunteeseen ikuisesti.

Kun sitten palasin meditaatiosta, muistan ajatelleeni, etten enää koskaan anna minkään ulkoisen asian tai tapahtuman viedä tätä rakkauden tunnetta pois.

No, eihän se ihan niin helppoa ollut kun ärsykkeitä tuli ulkoisesta ympristöstä.. Edelleenkin nöyränä opiskelen, miten pysyä tuossa rauhan ja rakkauden tilassa huolimatta siitä, mitä ulkopuolellani tapahtuu. Ehkäpä jonain päivänä minustakin tulee mestari siinä.. 

Meditaatiot ja Dispenzan opetukset ovat auttaneet mua muuttamaan elämääni todella paljon, sisältä ulospäin. Eli muuttamalla suhtautumistani asioihin ja oppimalla, että oon todellakin ihan itse luonut tämän elämäni ja kaikki sen olosuhteet, mikä tarkoittaa, että voin luoda myös mitä tahansa muuta mitä päätän luoda.

Lue lisää kokemuksistani täältä >>>

Tiedän kokemuksesta, että nämä tässä kirjassa opetetut jutut toimii ja siksi voin täydestä sydämestäni suositella niitä myös sinulle, jotta sinäkin voit luoda elämääsi mitä tahansa sitten päätätkään luoda!

Mitä sinä valitset elämääsi luoda? Ja miten on, meneekö tämän kuukauden kirjasuositus yliluonnolliseksi lukuun? Kommentoi alle!

*Tilaa kuukauden kirjasuositus Yliluonnolliseksi omaksesi täältä

Tykkäätkö mieluummin kuunnella kirjoja? BookBeatilta löytyy ainakin Dispenzan aiempi kirja ”Luo Itsesi Uudelleen” suomenkielellä ja tämä Yliluonnolliseksi löytyy ainakin englanninkielisenä nimellä Becoming Supernatural. *Tästä linkistä pääset kokeilemaan BookBeat Premiumia maksutta 30 päivän ajan >>> (etu koskee uusia BookBeat käyttäjiä)

Käy myös tutustumassa Joe Dispenzan työhön sekä tieteellisiin tutkimuksiin hänen sivuillaan >>>

kuukauden kirjasuositus

Miten Hyödyntää Esteitä Saavuttaaksesi Haluamasi

Aug 03, 2022

5 Tyypillistä Estettä Unelmiesi Tiellä

Jul 27, 2022

Miksi Mindset Työskentely Ei Yksin Riitä

Jun 29, 2022