Helmikuun Kirjasuositus: Kuolema Antoi Minulle Elämän

itsensäkehittäminen kirjasuositukset unelmaelämä Feb 03, 2022
Helmikuun Kirjasuositus: Kuolema Antoi Minulle Elämän

Helmikuun kirjasuositus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkitty *

Tammikuussa kirjasuositus jäi väliin, koska joulukuussa annoin vinon pinon lukusuosituksia. Nyt helmikuussa palataan taas kirjasuositusten pariin. Tässä kaikille teille lukutoukille helmikuun kirjasuositus: Anita Moorjanin Kuolema Antoi Minulle Elämän* (Englanniksi Dying To Be Me, kuten kuvassa)

Tämä on ennenkaikkea inspiroiva kertomus Moorjanin omista kokemuksista miten hän sai syövän, kärsi sen kourissa vuosia, kunnes koki kuolemanrajakokemuksen ja lopulta parani ihmeellisesti vuosia jatkuneesta syövästä.

Jos sinussakin on herännyt se syvä tietämys, että ihmiskeho on mahtavampi kuin tiedämmekään ja pystyy itse parantamaan itsensä, kunhan saa oikeanlaiset olosuhteet paranemiselle, tulet todella pitämään tästä kirjasta!

Kuolema Antoi Minulle Elämän – Anita Moorjani

Tämä kirja oli ollut omalla lukulistallani piiiitkään, kunnes vihdoin ennen joulua posti toi sen minulle. Joululoman aikana pääsin syventymään tähän inspiroivaan teokseen rauhassa ja ajatuksella.

Tykkään itse lukea englanniksi, joten tilaan usein kirjat englanninkielisiltä sivustoilta, mutta uskon että suomenkielinen lukukokemus on varmasti aivan yhtä vaikuttava. Näin olen ainakin kuullut!

Koen, että sanat rajoittavat valtavasti eri ihmisten ja kokemusten ymmärtämistä, joten tykkään lukea kirjat niiden alkuperäisellä kielellä, jos mahdollista. Näin saan mahdollisimman hyvän ymmärryksen, mitä kirjailija yrittää sanoillaan välittää.

Joskus itselleni on käynyt niinkin, että olen lukenut saman kirjan sekä englanniksi että suomeksi ja englanninkielinen (kirjan alkuperäinen kieli) on tuntunut välittävän sen viestin voimakkaammin. Mutta valitse sinä kumpi kieli itsellesi paremmin resonoi!  Ja jos mieluiten kuuntelet kirjasi lenkkipolulla tai puuhastellessa arjen askareiden parissa, kirja löytyy suomenkielisenä myös BookBeatista*

Sitten itse kirjaan ja mitä mieltä siitä olen..

Mistä Kirja Kertoo

Kerron ensin hieman tarkemmin kirjan sisällöstä ja sitten muutama sananen siitä, mitä ajatuksia ja tuntemuksia se minussa herätti.

Moorjani kertoo kirjassa oman tarinansa siitä, miten hän sairastui syöpään ja lopulta parani siitä koettuaan ihmeellisen kuolemanrajakokemuksen

Hänen paranemistarinansa on hämmästyttänyt suuria joukkoja ihmisiä ympäri maailmaa. Hänen lääkärinsä eivät olleet uskoa hänen pikaista paranemistaan, kun hän palasi kuolmemantuomionsa ja rajakokemuksensa jälkeen takaisin ja hänen kehonsa alkoi parantua kuin ihmeen kaupalla.

Hän kertoo kirjassa nuoruusvuosistaan ja siitä, miten hän kasvoi ja millaiset uskomukset ja ajatusmallit hän pienestä pitäen oppi.

Hän kertoo avoimesti koettelemuksistaan, peloistaan ja epävarmuuksistaan sekä vaikeuksistaan sopeutua siihen yhteiskuntaan ja elämäntyyliin, jota häneltä odotettiin.

Moorjani avaa myös ymmärrystään siitä, mikä vaikutus kaikilla noilla asioilla oli syövän kehittymiseen.

Hän kärsi syövästä noin neljän vuoden ajan, yrittäen löytää parannusta erinäisistä vaihtoehtoisista hoitomuodoista. Hän kertoo kirjassa pelänneensä sekä syöpää että sen länsimaista hoitomuotoa, joka itsessään jo myrkyttää kehoa.

Kirjan toisessa osassa hän kertoo, miten lopulta hän oli niin huonossa kunnossa, että joutui sairaalaan jossa hän koki kuolemanrajakokemuksensa ja valitsi tulla takaisin. Rakkauden saattelemana.

Hän jakaa lukijoilleen kokemuksensa siitä, miten hän tunsi olevansa yhtä kaiken ja kaikkien kanssa ja mikä valtava selkeys ja ehdoton rakkaus hänet valtasi tuossa toisessa ulottuvuudessa.

Lopuksi hän kertoo asioista, joita tuo rajakokemus auttoi häntä ymmärtämään ja miten se vaikutti hänen elämäänsä hänen palattuaan ja parannuttuaan syövästä sekä (ainakin englanninkielisessä versiossa) vastailee joihinkin yleisimpiin hänelle esitettyihin kysymyksiin.

En jälleen halua paljastaa liikaa, jotta voit lukea kirjan avoimin mielin ja muodostaa siitä oman käsityksesi, mutta tässä pääpiirteittäin mistä kirjassa on kyse.

Ajatuksiani Kirjasta

Kuten alussakin jo mainitsin, tämä kirja oli ennen kaikkea inspiroiva lukukokemus. Olen aina kokenut, että on olemassa jotain paljon enemmän, paljon suurempaa kuin tämä maailma, jonka me näemme ja koemme aistiemme avulla.

Emme me ole tämä keho, jonka pystymme aisteillamme havaitsemaan, vaan jotain paljon enemmän. Tiedekin sen jo tunnustaa, että atomitasolla me ihmisetkin olemme energiaa!

Minussa on siis aina ollut se sisäinen hippi, henkinen tyyppi, joka muistaa että me kaikki olemme lopulta yhtä ja samaa tietoisuutta. Se on vain ollut hyvin piilossa ison osan elämästäni!

Tuon pienestä pitäen kokemani tunteen, yhteyden, vuoksi Moorjanin sanat resonoivat valtavasti! Kylmiä väreitä kulki läpi kehoni monta kertaa lukiessani erityisesti jälkimmäistä osaa kirjasta.

Ja vaikka oma tarinani on näennäisesti valtavan erilainen kuin Anitan, samastuin myös kirjan alkupuoleen ja hänen tarinaansa hämmästyttävän paljon. Muun muassa se, miten hän kertoi kokeneensa olevansa erilainen ja vaikeuksista sopia siihen muottiin, johon hänen odotettiin sopeutuvan tuntui pätevän myös omalla kohdallani.

Tämä kirja menee ehdottomasti uudelleen lukuun! Ja suosittelen, että myös sinä annat sille mahdollisuuden. Ehkäpä se voi avartaa ennestäänkin sinunkin näkemystäsi maailmasta ja siitä, mihin kaikkeen ihmiskeho pystyy.

Ehkä alat myös muistaa, kuka todella olet.. tämän kehon ja mielesi tuolla puolen. Olet Rakkaus!

Jos haluat tilata kirjan affiliate-linkkini kautta, voit tehdä sen täältä: Helmikuun kirjasuositus – Kuolema Antoi Minulle Elämän*

Tämä kirja todennäköisesti löytyy myös kirjastoista kautta maan!

Kun olet lukenut tämän kirjan, tulethan kertomaan tänne omia ajatuksiasi siitä! Olisi kiva kuulla, mitä sinä olit tästä mieltä!

Lukuiloa ja Paljon Rakkautta Sinulle! 

Lue myös: 5 Kirjaa Jotka Sinun Täytyy Lukea

Miten Hyödyntää Esteitä Saavuttaaksesi Haluamasi

Aug 03, 2022

5 Tyypillistä Estettä Unelmiesi Tiellä

Jul 27, 2022

Miksi Mindset Työskentely Ei Yksin Riitä

Jun 29, 2022