3 Tyypillistä Väärinymmärrystä Vetovoimanlaista

manifestointi unelmaelämä vetovoimanlaki Jun 24, 2021
3 Tyypillistä Väärinymmärrystä Vetovoimanlaista

Tunnistatko nämä 3 hyvin tyypillistä väärinymmärrystä vetovoimanlaista, jotka saattavat estää sinuakin saamasta mitä haluat?

Haluan tässä blogitekstissä murtaa nuo myytit, jotta sinä et ainakaan tästä eteenpäin kompastuisi niihin tielläsi kohti unelmiasi! Ihania lukuhetkiä tekstin parissa!

Mikä Ihmeen Vetovoimanlaki

Olet todennäköisesti kuullut puhuttavan vetovoimanlaista ja sinulla onkin ehkä oma käsityksesi siitä, mitä se tarkoittaa. Kerronpa ihan ensin, mitä tarkoitan, kun puhun vetovoimanlaista, jotta olemme samalla sivulla asiasta.

Vetovoimanlaki on yksi universumin 12 laista. Yksinkertaistettuna sen mukaan vedämme puoleemme, mitä itse ajattelemme ja olemme. Sen perusideana on, että se mihin keskitymme, lisääntyy elämässämme.

Jos siis keskityn runsauteen ja koen yltäkylläisyyttä elämässäni, vedän puoleeni lisää vastaavia asioita.

Jos keskityn rakkauteen ja koen rakkautta, vedän puoleeni lisää rakkauden aiheita.

Miten Vetovoimanlaki Toimii

Usein puhutaan, että vetovoimanlaki toimii niin, että ajattelet sitä, mitä haluat etkä sitä, mitä et halua ja siinäpä se. Asia ei kuitenkaan ole aivan noin yksinkertainen.

Vetovoimanlakiin kyllä kuuluu se, että keskityt siihen mitä haluat, sen sijasta mitä et halua. Esimerkiksi, jos haluat löytää rakkauden, keskityt siihen, millaista elämäsi on, kun olet löytänyt kaipaamasi rakkauden. Ikäänkuin elät mahdollisuuksien mukaan, niinkuin tuo haluamasi asia olisi jo tapahtunut.

On kuitenkin hyvä tiedostaa, että toimimme tietoisen mielemme puolelta ainoastaan noin 5% ajasta. Loput 95% toimimme alitajuisista ohjelmista, käyttäytymis- ja ajatusmalleista käsin.

Tämä voikin usein olla se syy, miksi et ole onnistunut vetämään puoleesi haluamiasi asioita, vaan sen sijaan olet saanut jatkuvasti samaa, mitä ennenkin.

Vetovoimanlain yhteydessä haluan mainita myös toisen universaalin lain, värähtelyn lain (law of vibration), joka toimii yhdessä vetovoimanlain kanssa.

Tämä tarkoittaa, että jos vetovoimanlaki on enemmän yhteydessä siihen, mihin huomiosi kohdistat ja millaiset ovat päällimmäiset ajatuksesi, värähtelyn laki puolestaan liittyy siihen, millä taajuudella sinä itse värähtelet. Toisin sanoen, se miltä sinusta tuntuu.

Ajattelemisen ja huomion kohdistamisen lisäksi on tärkeää tuntea, miltä tuo haluamasi elämä tuntuu. Jos haluat vetää puoleesi rakkautta, sinun tulee jo nyt tuntea, miltä tuntuu olla rakastettu ja rakkauden arvoinen.

Alitajuisista uskomuksistamme johtuen ajatusten ja tunteiden pitäminen halutulla tasolla voi kuitenkin olla haastavaa. Lue täältä lisää, miten voit alkaa kääntää sisäistä puhettasi vastaamaan unelmiasi.

Kun muutat päivittäisiä ajatuksiasi sekä olotilaasi hiljalleen, muutat myös elämääsi ja alat vetää puoleesi uutta taajuuttasi vastaavia asioita.

3 Tyypillistä Väärinymmärrystä Vetovoimanlaista

Kerron sinulle nyt 3 tyypillistä väärinymmärrystä, jotka monilla on vetovoimanlaista. Nämä ovat asioita, myyttejä, joihin herkästi uskotaan ja näin ne estävät sinua saamasta elämääsi haluamiasi asioita!

1 Keskity Haluamaasi Ja Se Riittää

Vaikkakin on tärkeää keskittyä siihen, mitä haluat, se ei kuitenkaan useinkaan riitä. Tähän syynä on aiemmin mainitsemani alitajuiset ajatusmallit ja se, miten toimimme suurimman osan ajasta noiden ajatusmallien ohjaamana.

Lisäksi, jos ajattelet ja ajattelet haluamaasi asiaa, mutta ajatuksesi tulee puutteesta käsin, on sinun hyvin vaikea ajatuksillasi yrittää vetää puoleesi muuta, kuin lisää puutetta.

Tällä tarkoitan sitä, että jos haluat löytää elämäsi rakkauden ja tarvit tuon rakkauden ollaksesi ”kokonainen” tai onnellinen, turha odotella aidon rakkauden saapumista noista lähtökohdista.

Jos puolestaan voit pitää ajatuksesi ja tunteesi siinä, millaista elämäsi on, kun olet saanut haluamasi, mutta et tarvitse sitä tunteaksesi rakkautta ja iloa, olet oikeilla jäljillä! Tällöin tiedät ja tunnet jo nyt olevasi rakastettu!

Ajatusten ja huomion kohdistamisen lisäksi tunteesi, oma energiasi on vähintään yhtälailla tärkeä, uskoakseni jopa tärkeämpi.

2 Sinun Ei Tarvitse Tehdä Mitään

Toinen hyvin yleinen myytti vetovoimanlaista on, että laitat vain ajatuksesi (ja tunteesi) siihen, mitä haluat ja sitten vain istut kotona odottamassa unelmiesi toteutumista.

VÄÄRIN! Vaikka puhutaankin siitä, että vedät asioita puoleesi oman huomiosi ja energiasi avulla, se ei tietenkään tarkoita, etteikö tarvittaisi toimintaa.

Toki en sano, etteikö nuo asiat voisi tulla niinkin, varmasti voikin, mutta se edellyttää jo näiden lakien melkoista mestarillista ymmärtämistä ja se on useimmille meistä haastavaa.

Vetovoimanlain toimiminen siis useimmiten edellyttää jonkinlaista toimintaa. Ei kuitenkaan mitä tahansa toimintaa.

On suuri ero, toimitko pakottamisesta ja yrittämisestä käsin, vai inspiraation ohjaamana. Jälkimmäinen vaihtoehto on se, mitä tässä yhteydessä haetaan.

Kun kykenet antautumaan korkeamman voiman ohjattavaksi ilmaistuasi, mitä elämääsi haluaisit, on tärkeää pysyä vastaanottavaisena sen viesteille! Tämä onnistuu esimerkiksi meditaation tai muun hiljentymisen avulla.

Pysy siis avoimena johdatukselle ja ota inspiraation ohjaamia askelia kohti unelmiasi. Näin ne toteutuvat merkittävästi kevyemmin kuin pakotuksesta ja puutteesta käsin.

Lisäksi haluan mainita, että usein vaatii toimintaa myös onnistua muuttamaan omat alitajuiset ajatusmallit, jotta fokus pysyisi siinä, mitä haluamme eikä sen puutteessa. Ja tästä syystä useimpien tarvitsee myös ottaa noita käytännön askelia kohti unelmiaan.

3 Vetovoimanlaki Ei Toimi Minulle

Usein me kokeillaan laittaa huomiomme haluamiimme asioihin hetkeksi. Annamme Universumille ehkä viikon verran aikaa toteuttaa toiveemme (ja samalla palaamme satoja kertoja päivän aikana entisiin ajatusmalleihin).

Kun nuo asiat sitten ei ole toteutuneet tuon viikon aikana, päätät, ettei tämä homma toimi sinulle. Kuulostaako tutulta?

Jälleen kerran väärin meni.

Ensinnäkään ei ole sinun tehtäväsi olla Universumin pomo. Sinä et päätä siitä, milloin on oikea aika unelmiesi toteutumiselle.

Sinun tehtäväsi on luottaa tuohon korkeampaan voimaan ja siihen, että se kyllä tietää, koska olet valmis vastaanottamaan unelmasi.

Toiseksi, vetovoimanlaki toimii (kyllä, sinullekin), uskoitpa siihen tai et. Kokeile vaikka.

Ota joku asia, joku pienenpieni asia, jonka haluat vetää puoleesi. Pistä ajatuksesi siihen, näe tuo asia mielessäsi ja päästä siitä irit. Anna sitten Universumin tuoda tuo asia sinulle. Mutta muista pitää keveys mukana, pidä hauskaa kokeilusi kanssa! Jos kokeilet tätä pakottamalla, se tuskin toimii.

Eli

1 Pistä huomiosi haluamiisi asioihin, ota tunne mukaan peliin ja muuta kaikki tarvittavat alitajuiset ajatusmallit asiaan liittyen, jotta keskittymisesi pysyisi haluamissasi asioissa suurimman osan ajasta.

2 Ota inspiraation ohjaamia askelia kohti unelmiasi. Jos se tuntuu hyvältä ja tuottaa iloa, olet todennäköisesti oikealla polulla!

3 Usko joka solullasi siihen, että vetovoimanlaki toimii. Etsi todisteita sille elämäsi varrelta. Ja ennen kaikkea, LUOTA!

Tsemppiä kokeiluihin ja jätäthän omat ajatuksesi kommentoimalla alle!

3 tyypillistä väärinymmärrystä vetovoimanlaista

Haluatko Olla Aidosti Onnellinen? Tilaa ILMAINEN e-kirja 7 Salaisuutta Onnelliseen Elämään

Miten Hyödyntää Esteitä Saavuttaaksesi Haluamasi

Aug 03, 2022

5 Tyypillistä Estettä Unelmiesi Tiellä

Jul 27, 2022

Miksi Mindset Työskentely Ei Yksin Riitä

Jun 29, 2022