3 Helppoa Tapaa Olla Onnellisempi Välittömästi

miten olla onnellinen onnellisuus rakastuelämääsi May 06, 2021
3 Helppoa Tapaa Olla Onnellisempi Välittömästi

Haluat olla onnellinen, eikö vain? Olet varmasti kokenut aivan riittävästi huolia ja murheita elämäsi aikana ja päätynyt siihen, että haluat vain olla onnellinen. Et jaksa enää murehtia ja elää keskinkertaista elämää. Haluat jotain enemmän. Kuulostaako tutulta? Hyvä! Tässä sinulle 3 helppoa tapaa miten voit olla onnellisempi heti, tässä ja nyt!

Nämä keinot auttavat sinua kohottamaan energiaasi ja värähtelytaajuuttasi ilon ja onnellisuuden taajuuksille helposti ja nopeasti! Suosittelen siis, että teet niitä ihan jokaikinen päivä! Näin voit jokainen päivä olla onnellisempi ja täyttää itsesi sisältä kumpuavalla ilolla ja rakkaudella!

3 Helppoa Tapaa Miten Voit Olla Onnellisempi Välittömästi

Tapa 1: Hymyile

Ensimmäinen ja ehkä maailman helpoin tapa lisätä onnellisuuttasi välittömästi, on hymyily. Mene siis peilin eteen, katso itseäsi suoraan silmiisi ja hymyile! Hymyile, vaikkei juuri nyt tuntuisikaan siltä, vaikka se tuntuisi teennäiseltä. Lupaan, että se kääntyy hetken päästä aidoksi hymyksi.

Katsos, meidän aivomme eivät tunnista sitä, hymyiletkö ”oikeasti”, koska olet iloinen vai teeskenteletkö hymysi. Vaikka joutuisitkin ensin vääntämään hymyn huulillesi ”väkisin”, tee se silti. Huomaat pian, kuinka nopeasti hymysi muuttuu aidoksi. 

So fake it til you make it, jos täytyy!

Mainittakoon, että tämä ei ole mikään kestävä ratkaisu onnellisuuteen, mutta voi helpottaa päivinä, jolloin mieli meinaa olla maassa. Se voi auttaa keskittymään hyvään elämässä. 

3 Helppoa Tapaa Olla Onnellisempi

Vielä parempi ja tehokkaampi keino on hymyillä muille! Nyt siis ulos kävelylle ja levittämään iloa. Haastan sinut tekemään tämän tänään:

1 Mene ulos tai mihin tahansa, missä on sinulle vieraita ihmisiä

2 Katso jokaista kohtaamaasi ihmistä silmiin ja hymyile niin leveästi kuin voit! 

3 Kolmosvaihe on sinulle, joka haluat viedä harjoituksen aivan toiselle tasolle: lähetä ajatuksissasi jokaiselle ihmiselle, jonka näet positiivista energiaa. Voit lähettää vaikkapa rakkautta tai iloa.

Itse teen usein niin, että aistin, mitä tuo ihminen saattaa juuri nyt kaivata ja lähetän sitä ajatuksissani hänelle. Joskus se on terveyttä, toisinaan positiivisuutta ja joskus taas rohkeutta.

Voilá! Tehtävä suoritettu! Mikä fiilis on tehtävän jälkeen? Mieli maassa? No ei taatusti!

Oon itse harjoittanut tätä P-A-L-J-O-N ja joka ikinen kerta se kohottaa myös omaa värähtelytaajuuttani! Se tuntuu niin siistiltä, että itkettää!

Tapa 2: Tanssi

Toinen superhelppo tapa kohottaa energiaasi on tietysti tanssiminen! Vai ootkos joskus tanssinut ja ollut samanaikaisesti pahantuulinen tai ahdistunut? No et varmasti ole!

Laita siis lempparimusiikkisi soimaan ja anna mennä! Dance like no one’s watching!

Tee tätä 5-10 minuuttia ja fiilis on taatusti jo ihan eri!

Tällä hetkellä, kun kirjoitan tätä minun suurimmat Voimaantumisbiisit on Disneyn leffasta Aladdin! Ihan parhaita biisejä! Samoin latinomusiikki saa aina lantion liikkeelle!

Valitse siis omat voimaantumisbiisisi ja anna palaa!

Jaathan tämän postauksen kommenteissa sinun parhaat tanssi- ja voimaantumisbiisit, jotta me muutkin voimme kokeilla niitä! 

Tapa 3: Tee Hyvää

Viimeisenä vinkkinä, muttei missään nimessä vähäisimpänä, on hyvän tekeminen muille. Vaikka kuinka epäitsekkäästi tekisit hyvää toiselle ihmiselle tavalla tai toisella, et voi välttyä saamasta tuota hyvää myös itsellesi. Siitä tulee taatusti hyvä mieli myös sinulle itsellesi.

Olipa kyse sitten oman ajan, neuvojen tai rahallisen avustuksen antamisesta, oven avaamisesta, muutamasta kassajonossa vaihdetusta ystävällisestä sanasta tai mistä tahansa, se taatusti nostattaa sinua korkeammalle värähtelytaajuudelle ja lisää onnellisuuttasi tässä ja nyt! Puhumattakaan siitä ilosta, mitä tuot ympärillesi!

Nyt tietysti haastan sinut kokeilemaan! Mieti, miten voit tänään yhdellä tai useammallakin tavalla tehdä hyvää. Onko se jonkun auttamista jossakin asiassa vai ystävälliset sanat vastaantulijalle? Kenties soitat ystävälle ja kerrot, kuinka kiitollinen olet hänestä tai autat naapurin mummoa lumitöissä.

Mieti, mitä hyvää voisit tänään tehdä ja pidä silmät avoimena vastaantuleville mahdollisuuksille tehdä hyvää muille.

Lue myös: Lisää Onnellisuuttasi Kiitollisuuden Avulla

Kerrothan kommenteissa, miten laitoit tänään hyvää kiertoon ja miltä sen tekeminen tuntui? Inspiroit näin kaikkia meitä muita, jotka saamme lukea kokemuksistasi! 

Jaathan postauksen, jos uskot sen auttavan myös lähipiiriäsi!

3 tapaa lisätä onnellisuuttasi

Miten Hyödyntää Esteitä Saavuttaaksesi Haluamasi

Aug 03, 2022

5 Tyypillistä Estettä Unelmiesi Tiellä

Jul 27, 2022

Miksi Mindset Työskentely Ei Yksin Riitä

Jun 29, 2022