Oletko valmis tuomaan lahjasi maailmaan ja luomaan vaurautta elämääsi?  

 

Joko olisi aika heittää hyvästit jumitukselle, loppuunpalamiselle ja  täyttymyksettömälle työlle..

..ja luoda unelmiesi sielunbisnes, josta et koskaan halua jäädä eläkkeelle?

Mitä jos voisit löytää kutsumuksesi ja tehdä työtä, jota rakastat? 

 

Sinulla on uniikkeja lahjoja, jotka juuri SINÄ olet tullut tuomaan maailmaan ja joita kukaan muu ei voi tarjota maailmalle samalla tavalla kuin sinä! Aika mielettömän siistiä, eikö?

Ehkäpä tunnetkin sydämessäsi, että sinut on tarkoitettu johonkin paljon suurempaan..

Sisälläsi kytee palo auttaa ihmiskuntaa vielä isommin ja jättää jälkesi tähän maailmaan..

 

Mutta ongelmana on..

 • Tunnet olevasi jumissa nykyisessä työssäsi etkä tiedä mitä tehdä asialle  
 • Olet yrittänyt itseksesi aloittaa unelmabisnestäsi ilman suurempia tuloksia 
 • Vuodesta toiseen sanot, että "kyllä minä sitten joskus vielä aloitan sen bisneksen, jota rakastan sieluni pohjasta".. mutta todellisuudessa tunnet elämäsi valuvan hukkaan
 • Tai ehkä sinulla on jo oma yritystoiminta, mutta missä ne kaikki asiakkaat oikein luuraa?
 • Epäilet itseäsi ajatellen "kuka minä edes olen auttamaan muita"
 • Laitat jatkuvasti muut ihmiset, työsi ja ihan kaiken itsesi edelle etkä ota vastuuta omien bisneshaaveiden toteuttamisesta

Kuulostaako tutulta?

Jos olet vihdoin valmis löytämään kutsumuksesi, luomaan unelmiesi valmennusbisneksen ja auttamaan maailmaa lahjoillasi, jatka lukemista!

Seuraavien kuukausien aikana voisit..

 • Selkeyttää unelmiesi bisnesvision ja siirtyä ideasta toteutukseen 
 • Luoda palveluita, jotka tuo tärkeitä muutoksia ihmisten elämään
 • Vetää puoleesi ensimmäiset (tai seuraavat) ihanneasiakkaasi, joiden kanssa työskentely tuntuu kuin kaverien kanssa oleskelulta 
 • Ja tietysti alkaa tienata rahaa €€€ tekemällä täyttymyksellistä sieluntyötäsi 

Sinun ei tarvi yrittää selvittää kaikkea tätä yksin, käyttäen loputonta määrää tunteja netin selailuun, lataillen satoja ilmaisia työkirjoja vain löytääksesi itsesi entistä enemmän turhautuneena ja ahdistuneena!

Voin auttaa sinua ottamaan oikotien ja tekemään kaiken tämän vain muutamassa kuukaudessa! 

Kyllä kiitos!
 

Soulful Success -valmennus

Oletko valmis tekemään täyttymyksellistä sieluntyötäsi?

Tämä yksilövalmennus auttaa sinua heittämään hyvästit jumituksen tunteelle ja nauttimaan täyttymyksen tunteista, kun saat tehdä työtä, jota rakastat! 

Valmennuksen aikana mm.:

 • Selkeytät oman sielun bisnesideasi JA tuot sen eloon
 • Luot vastustamattoman palvelusi, jota sinä JA asiakkaasi rakastatte
 • Upgreidaat rahauskomuksesi, hinnoittelet palvelusi VOIMAANTUNEESTA tilasta käsin --> mikä johtaa siihen, että alat tienata rahaa sieluntyölläsi
 • Opit tekemään bisnespäätöksiä luottaen omaan intuitioosi 

Muutaman kuukauden kuluttua elämäsi saattaa siis näyttää todella erilaiselta! 

Tai täysin samalta.. Valinta on sinun

 

Ennen kaikkea valmennuksen aikana päästät irti rajoittavista uskomuksista, itsesi epäilystä ja nähdyksi tulemisen pelosta, jotta voit rohkeasti toteuttaa bisnesvisiotasi!

Eli oletpa sitten yrittäjyydestä haaveileva tai vasta-alkaja ja haluat luoda enemmän muutosta maailmaan omien lahjojesi avulla, tämä yksityisvalmennus voi auttaa sinua siinä kohtaa matkallasi, jossa olet nyt!

Valmennuksen sisältö muokkautuu yksilöllisesti vastaamaan juuri SINUN tarpeitasi. Ylläolevat on esimerkkejä siitä, mitä voit odottaa. 

Oletko valmis astumaan rohkeasti omaan kutsumustyöhösi?

Täysin valmis!

Murtaudu Mielesi Vankilasta

Heitä hyvästit itsesi epäilylle ja "kuka minä olen auttamaan muita" -ajatuksille ja ala luottaa itseesi ja kykyihisi valmentajana. 

Vedä Puoleesi Ihanneasiakkaasi

Tuo lahjasi eloon palveluidesi kautta ja vedä puoleesi ihanneasiakkaitasi, joiden kanssa rakastat työskennellä

Tienaa Auttamalla Muita

Murra rahaan ja hinnoitteluun liittyvät rajoitteesi, jotta voit saada kunnon vastineen sieluntyöllesi hinnoittelemalla palvelusi voimallisesti

Miten valmennus auttaa sinua..

Astu Lahjoihisi ja Omaan Voimaasi

 

Valmennuksen alussa:

 • Saat syvemmän yhteyden omiin lahjoihisi, jotta voit toteuttaa niitä sielunbisneksesi kautta ja tehdä työtä, joka ei edes tunnu työltä!
 • Opit kuuntelemaan ja vahvistamaan intuitiotasi, jotta voit luottaa omiin päätöksiin eikä sinun tarvi enää hakea vastauksia itsesi ulkopuolelta.  
 • Virittäydyt sydämesi missioon, joka vetää sinua eteenpäin silloinkin, kun asiat tuntuu vaikeilta (niitäkin aikoja on nimittäin luvassa!)

Tulet ymmärtämään mitä menestys urallasi tarkoittaa juuri SINULLE ja miten voit toteuttaa luonnollisia lahjojasi bisneksesi kautta. 

Bisneksen Perusteet

 

Tietysti luomme yritystoiminnallesi myös vahvan pohjan, jonka avulla: 

 • Vedät puoleesi ensimmäiset tai seuraavat ihanneasiakkaasi, joiden kanssa työskentely on kuin hyvien ystävien kanssa oleskelua 
 • Luot voimalliset valmennus- / palvelukokonaisuudet, joiden tiedät luovan isoja muutoksia asiakkaidesi elämään
 • Ylität rahaan ja hinnoitteluun liittyvät rajoittavat uskomuksesi ja hinnoittelet palvelusi itsevarmasti

 

Magneettinen Menestys

 

Lisäksi valmennuksen aikana: 

 • Ymmärrä miten vedät puoleesi unelmiesi yritystoiminnan ilman jatkuvaa touhottamista, joka johtaa ylikuormitukseen ja ahdistukseen 
 • Purat alitajuisia ohjelmia ja mielen rajoitteita, jotka on ristiriidassa sielunbisneksesi kanssa ja estää sinua saavuttamasta bisnesunelmiasi
 • Alat omaksua uuden, menestyneen itsesi identiteetin siirtymällä syyttämisestä ja uhrin roolista omaan voimaasi

 

✨Mitä enemmän astut omaan voimaasi ja autenttisuuteesi, sen helpommin menestyt myös bisneksessäsi.✨

 

Tämä valmennus on sinulle, joka..

 • Haluat tehdä sieluntyötäsi, josta et KOSKAAN halua jäädä eläkkeelle!
 • Haluat auttaa muita hyödyntäen omia lahjojasi ja intohimojasi
 • Haluat tienata elannon työllä, jota RAKASTAT
 • Olet valmis astumaan kutsumukseesi ja palvelemaan ihmiskuntaa elämäntyösi kautta
Kyllä kaikkiin näihin! ✨
IHANA TAVATA YSTÄVÄNI

Minä oon Niina..

Havahduin eräänä päivänä siihen, miten ahdistunut ja onneton olin. Elämä tuntui merkityksettömältä ja vailla tarkoitusta.

Tiesin, että minun oli tarkoitus tehdä jotain tärkeää elämälläni, mutta mitä ihmettä? Ja MITEN ihmeessä.. 

Tiesin kyllä, että halusin auttaa muita oman hyvinvointiyritykseni kautta, mutten saanut otettua tarvittavia askelia visioni toteuttamiseen.

Viivyttelin, piileskelin kaikenmaailman pikkutehtävien parissa ja ajauduin entistä enemmän uhrimentaliteettiin.. Kirosin maailmankaikkeudelle "Miksi tämä tapahtuu mulle..". Kuulostaako tutulta?  

Vuosien opiskelujen ja oman sisäisen työni jälkeen koen olevani elämäntyöni äärellä. 

Saan tehdä työtä, joka ei tunnu työltä ja jota aion jatkaa niin kauan kuin minussa henki pihisee. Ja oon niin kiitollinen, että saan auttaa muita vastaavien asioiden parissa!

Yksityisvalmennuksissa autan muita ihan vastaavien prosessien avulla, joilla muutin oman todellisuuteni ja jotka on auttaneet myös lukuisia asiakkaitani.

Jos oot valmis synnyttämään oman elämäntyösi, oon täällä oppaanasi! 💜

Mitä Muut Sanovat..

 

"Tää valmennuksen eka osio JO on ollu itelle ihan huikee! Jos ennen valmennusta oli se olo että koko elämä on ihan jumissa, ni eipä oo enää Pelkästään valmennuksen mahdollistuminen rahallisesti tuntui alkuun mahdottomalta, mutta siitä niitä esteitä on lähdetty purkamaan. 

Tää tuntui sydämessä oikealta suunnalta ja on myös osoittautunut mulle just oikeanlaiseksi tueksi tähän kohtaa elämääni. 

Eka osion jälkeen jo tuntuu että asioita on vaan ruvennut virtaamaan mun elämään

Unelmat on kirkastunut ja konkreettisia askeleita niitä kohti on tullut otettua jo useampia, vaikka en olis uskonu kykeneväni niihin näin nopeasti. 

Kiitos ihanainen ku oot ja kiitos tästä mielettömästä matkasta tähän asti."

- Liisi

"Kuvittelin omaavani jo aika hyvän käsityksen siitä mihin olen omalla polullani suuntaamassa ja mitkä ovat niitä itselle tärkeimpiä intohimon kohteita. Valmennus yllätti minut kuitenkin täysin ja lopputulos koostui yhtäaikaa täysin odottamattomista ja saman aikaisesti tismalleen oikeista asioista. 

Nyt kun valmennuksesta on vierähtänyt tovi, on häkellyttävää huomata miten asiat ovat kuin itsestään loksahdelleet paikoilleen. Voin lämpimästi suositella valmennusta ihan kaikille ja kiittää erityisesti Niinaa hänen kannattelevasta läsnäolostaan ohjauksessaan."

- Petra

"Kannattaa panostaa itseen ja sitoutua valmennukseen. Siitä on paljon apua omaan hyvinvointiin ja onnellisuuteen. 

Valmennuksesta saa hyviä keinoja omien unelmien toteuttamiseen! Suosittelen valmennusta myös muille ehdottomasti!"

- Päivi

"My time with Niina even though it was only a few sessions has been instrumental on my journey within. Niina’s abilities, calmness and insights transported me to places where I was able to observe parts of myself that held me back on my journey.


If your looking for someone that will take you past where you have not been able to go before then I HIGHLY RECOMMEND Niina. Your heart will be in a happier place having integrated your learnings from working with Niina.


From my heart to yours thank you Niina, I will always remember our time together and the safe space you created to take me there.
"

- John

"Niina is incredibly present, and skilled in her facilitation as a coach. I always feel that she is really holding a safe and open container for me to fully express myself, without being judged or rushed out of my experience. She really allows me to move at my own pace while guiding me forward, and not allowing me to stay stuck. I always appreciate her perspective, especially when doing the Compassionate Self Forgiveness’s, because she sees things I don’t. Thank you ♥️ so much for connecting so deeply with me as my coach, and reminding me of my wholeness. 🦋"

- Christina

"I was struggling to understand my pattern of people pleasing and not being able to stay grounded and centered in my power. Niina's presence itself was so powerful and calming, she embodied that for me guided me on a beautiful journey to help reconnect with my innerchild and giver her the corrective experience and the words she needed to her. by the end of the session i felt fully in my power and also left with strategy to duly embody that. thank you for helping me step into my power!"

- Anonymous
Mitä saat kun liityt valmennukseen

1:1 Valmennuksen Sisältö

Kun lähdet tähän 4 kuukauden mittaiseen yksityisvalmennukseen saat:

✔️ Yhteensä 9 henkilökohtaista tapaamista kanssani Zoomin välityksellä. Tapaamisen kesto noin 60-90 minuuttia. 

✔️ Aktiivinen viestituki tapaamisten välillä. Jos kaipaat lisätukea tapaamisten välillä tai haluat juhlia onnistumisiasi, oon täällä sitä varten! 

Vastaan viesteihin pääasiassa arkisin ja 48 tunnin sisällä. 

✔️ Tarvittavat omatoimiset tehtävät kotiin. Joka tapaaminen päätetään juurruttamalla asiat myös käytäntöön, eli valitset aina seuraavan sopivimman askeleen kohti tavoitettasi. Saat toisinaan myös lisäharjoituksia tapaamisten välille, jotta pysyt aktiivisena tapaamisten välillä..

BONUS 1: Human Design Luenta. Bonuksena saat 45 minuutin perustason HD luennan, jotta ymmärrät karttasi peruspiirteet ja miten ne vaikuttaa elämääsi. Näitä hyödynnetään myös valmennuksen aikana, sikäli kuin se tavoitettasi palvelee. 

BONUS 2: Unelmiesi Bisnes -visualisointiharjoitus, jonka avulla vedät visiosi puoleesi nopeammin

Tiedustele vapaita valmennuspaikkoja täyttämällä allaoleva hakulomake. Lomakkeen täyttäminen EI sido sinua mihinkään. Jos koen, että voin auttaa sinua, tarjoan sinulle maksuttoman tapaamisen, jonka jälkeen voit päättää lähdetkö valmennukseen vai et.

Mahdollisuus myös VIP valmennukseen, jolloin saat vielä enemmän henkilökohtaista tukea tapaamisten muodossa.

Valmennuksen hinta määräytyy paketin sisällön ja keston mukaan. 

Osamaksumahdollisuus löytyy myös!

HAE VALMENNUSPAIKKAA

 

Kysymyksiä?

Jäikö kysyttävää? Lähetä viestiä [email protected] ja jutellaan lisää!