Oletko valmis tienaamaan rahaa työllä, jota RAKASTAT?  

 

Joko olisi aika heittää hyvästit jumitukselle, loppuunpalamiselle ja  täyttymyksettömälle työlle..

..ja luoda unelmiesi ura, josta et koskaan halua jäädä eläkkeelle?

Mitä jos voisit löytää kutsumuksesi ja tehdä työtä, jota rakastat? 

 

Sinulla on uniikkeja lahjoja, jotka juuri SINÄ olet tullut tuomaan maailmaan ja joita kukaan muu ei voi tarjota maailmalle samalla tavalla kuin sinä! Aika mielettömän siistiä, eikö?

Ehkäpä tunnetkin sydämessäsi, että sinut on tarkoitettu johonkin paljon suurempaan..

Sisälläsi kytee palo auttaa ihmiskuntaa vielä isommin ja jättää jälkesi tähän maailmaan..

 

Mutta ongelmana on..

 • Tunnet olevasi jumissa nykyisessä työssäsi etkä tiedä mitä tehdä asialle  
 • Olet yrittänyt itseksesi selvittää aloittaa unelmabisnestäsi ilman suurempia tuloksia 
 • Vuodesta toiseen sanot, että "kyllä minä sitten joskus vielä alan tehdä sellaista työtä, jota rakastan sieluni pohjasta".. mutta todellisuudessa tunnet elämäsi valuvan hukkaan 
 • Epäilet jatkuvasti itseäsi ajatellen, ettei sinusta ehkä olekaan mihinkään muuhun
 • Laitat jatkuvasti muut ihmiset, työsi ja ihan kaiken itsesi edelle etkä ota vastuuta omien ura- ja yrityshaaveiden toteuttamisesta

Kuulostaako tutulta?

Jos olet vihdoin valmis löytämään kutsumuksesi, luomaan unelmiesi valmennusbisneksen ja tekemään työtä, jota RAKASTAT jatka lukemista!

Seuraavien kuukausien aikana voisit..

 • Alkaa elää elämäsi tarkoitusta ja toteuttaa lahjojasi NYT eikä sitten joskus! 
 • Alkaa tienata rahaa €€€ tekemällä täyttymyksellistä sieluntyötäsi 
 • Vetää puoleesi ensimmäiset (tai seuraavat) ihanneasiakkaasi, joiden kanssa työskentely tuntuu kuin kaverien kanssa oleskelulta

Haluatpa sitten selkeyttä omiin urakuvioihin tai apua oman sielun yrityksesi aloittamiseen, yksityisvalmennus voi auttaa sinua juuri siinä kohtaa matkallasi, jossa olet nyt!

Sinun ei tarvi yrittää selvittää kaikkea tätä yksin käyttäen loputonta määrää tunteja netin selailuun, lataillen satoja ilmaisia työkirjoja vain löytääksesi itsesi entistä enemmän turhautuneena ja ahdistuneena!

Voin auttaa sinua ottamaan oikotien ja tekemään kaiken tämän vain muutamassa kuukaudessa!

Kyllä kiitos!
 

Soulful Success -valmennus

Oletko valmis tekemään täyttymyksellistä sieluntyötäsi?

Tämä yksilövalmennus auttaa sinua heittämään hyvästit jumituksen tunteelle ja turhauttavalle työlle ja nauttimaan täyttymyksen tunteista, kun saat tehdä työtä, jota rakastat! 

Valmennuksen aikana mm.:

 • Selkeytät oman sielun ura- / tai yritysideasi 
 • Upgreidaat rahauskomuksesi ja alat tienata rahaa sieluntyölläsi
 • Päästät irti muiden miellyttämisestä ja opit sanomaan EI KIITOS, silloin kun se on tarpeen
 • Opit kuuntelemaan ja luottamaan omaan intuitioosi (ja tunnistat miten intuitiosi kommunikoi kanssasi) 

Muutaman kuukauden kuluttua elämäsi saattaa siis näyttää todella erilaiselta! 

Tai täysin samalta.. Valinta on sinun!

Valmennuksen sisältö muokkautuu yksilöllisesti vastaamaan juuri SINUN tarpeitasi. Ylläolevat on esimerkkejä siitä, mitä voit odottaa. 

Oletko valmis astumaan rohkeasti omaan kutsumustyöhösi?

Täysin valmis!

Miten valmennus auttaa sinua..

Elävöitä Elämäntarkoitustasi

 

Valmennuksen aikana:

 • Saat syvemmän yhteyden omaan elämän tarkoitukseen ja lahjoihisi, jotta voit toteuttaa tarkoitustasi oman sieluntyösi kautta
 • Opit kuuntelemaan ja vahvistamaan intuitiotasi, jotta voit luottaa omiin päätöksiin eikä sinun tarvi enää hakea vastauksia itsesi ulkopuolelta.  
 • Luot pitkälle kantavia rituaaleja hyvinvointisi priorisoimiseksi, mikä luo pohjan myös urallesi

Tulet ymmärtämään mitä menestys urallasi tarkoittaa juuri SINULLE ja miten voit toteuttaa luonnollisia lahjojasi työsi kautta tienaten samalla rahaa. Opit myös vetämään haluamasi asiat puoleesi helpommin. 

Bisneksen Perusteet

 

Tietysti luomme yritystoiminnallesi myös vahvan pohjan, jonka avulla: 

 • Vedät puoleesi ihanneasiakkaita, joiden kanssa työskentely on kuin ystävien kanssa oleskelua 
 • Luot voimakkaat valmennus- / palvelukokonaisuudet, joiden tiedät luovan isoja muutoksia asiakkaidesi elämään
 • Ylität rahaan ja hinnoitteluun liittyvät rajoittavat uskomuksesi ja hinnoittelet palvelusi itsevarmasti

 

Magneettinen Menestys

 

Lisäksi valmennus auttaa sinua: 

 • Ymmärtämään, miten voit vetää puoleesi unelmiesi yritystoiminnan ilman jatkuvaa tekemistä, joka johtaa ylikuormitukseen ja ahdistukseen 
 • Purat alitajuisia ohjelmia, jotka on ristiriidassa sielunbisneksesi kanssa ja estää sinua saavuttamasta bisnesunelmiasi
 • Siirryt syyttämisestä ja uhrin roolista omaan voimaasi, jolloin voit ottaa rohkeasti vahvoja sydänlähtöisiä askelia yrityksessäsi

 

✨Mitä enemmän astut omaan voimaasi ja autenttisuuteesi, sen helpommin menestyt myös bisneksessäsi.✨

 

Tämä valmennus on sinulle, joka..

 • Haluat tehdä sieluntyötäsi, josta et KOSKAAN halua jäädä eläkkeelle!
 • Haluat auttaa muita hyödyntäen omia lahjojasi ja intohimojasi
 • Haluat tienata rahaa työllä, jota RAKASTAT
 • Olet valmis astumaan kutsumukseesi ja palvelemaan ihmiskuntaa elämäntyösi kautta
Kyllä kaikkiin näihin! ✨
IHANA TAVATA YSTÄVÄNI

Minä oon Niina..

Havahduin eräänä päivänä siihen, miten ahdistunut ja onneton olin. Elämä tuntui merkityksettömältä ja vailla tarkoitusta.

Tiesin, että minun oli tarkoitus tehdä jotain tärkeää elämälläni, mutta mitä ihmettä? Ja MITEN ihmeessä.. 

Tiesin kyllä, että halusin auttaa muita oman hyvinvointiyritykseni kautta, mutten saanut otettua tarvittavia askelia visioni toteuttamiseen.

Viivyttelin, piileskelin kaikenmaailman pikkutehtävien parissa ja ajauduin entistä enemmän uhrimentaliteettiin.. Kirosin maailmankaikkeudelle "Miksi tämä tapahtuu mulle..". Kuulostaako tutulta?  

Vuosien opiskelujen ja oman sisäisen työni jälkeen koen olevani elämäntyöni äärellä. 

Saan tehdä työtä, joka ei tunnu työltä ja jota aion jatkaa niin kauan kuin minussa henki pihisee. Ja oon niin kiitollinen, että saan auttaa muita vastaavien asioiden parissa!

Yksityisvalmennuksissa autan muita ihan vastaavien prosessien avulla, joilla muutin oman todellisuuteni ja jotka on auttaneet myös lukuisia asiakkaitani.

Jos oot valmis synnyttämään oman elämäntyösi, oon täällä oppaanasi! 💜

Mitä Muut Sanovat..

 

"Tää valmennuksen eka osio JO on ollu itelle ihan huikee! Jos ennen valmennusta oli se olo että koko elämä on ihan jumissa, ni eipä oo enää Pelkästään valmennuksen mahdollistuminen rahallisesti tuntui alkuun mahdottomalta, mutta siitä niitä esteitä on lähdetty purkamaan. 

Tää tuntui sydämessä oikealta suunnalta ja on myös osoittautunut mulle just oikeanlaiseksi tueksi tähän kohtaa elämääni. 

Eka osion jälkeen jo tuntuu että asioita on vaan ruvennut virtaamaan mun elämään

Unelmat on kirkastunut ja konkreettisia askeleita niitä kohti on tullut otettua jo useampia, vaikka en olis uskonu kykeneväni niihin näin nopeasti. 

Kiitos ihanainen ku oot ja kiitos tästä mielettömästä matkasta tähän asti."

- Liisi

"Kuvittelin omaavani jo aika hyvän käsityksen siitä mihin olen omalla polullani suuntaamassa ja mitkä ovat niitä itselle tärkeimpiä intohimon kohteita. Valmennus yllätti minut kuitenkin täysin ja lopputulos koostui yhtäaikaa täysin odottamattomista ja saman aikaisesti tismalleen oikeista asioista. 

Nyt kun valmennuksesta on vierähtänyt tovi, on häkellyttävää huomata miten asiat ovat kuin itsestään loksahdelleet paikoilleen. Voin lämpimästi suositella valmennusta ihan kaikille ja kiittää erityisesti Niinaa hänen kannattelevasta läsnäolostaan ohjauksessaan."

- Petra

"Kannattaa panostaa itseen ja sitoutua valmennukseen. Siitä on paljon apua omaan hyvinvointiin ja onnellisuuteen. 

Valmennuksesta saa hyviä keinoja omien unelmien toteuttamiseen! Suosittelen valmennusta myös muille ehdottomasti!"

- Päivi

"My time with Niina even though it was only a few sessions has been instrumental on my journey within. Niina’s abilities, calmness and insights transported me to places where I was able to observe parts of myself that held me back on my journey.


If your looking for someone that will take you past where you have not been able to go before then I HIGHLY RECOMMEND Niina. Your heart will be in a happier place having integrated your learnings from working with Niina.


From my heart to yours thank you Niina, I will always remember our time together and the safe space you created to take me there.
"

- John

"Niina is incredibly present, and skilled in her facilitation as a coach. I always feel that she is really holding a safe and open container for me to fully express myself, without being judged or rushed out of my experience. She really allows me to move at my own pace while guiding me forward, and not allowing me to stay stuck. I always appreciate her perspective, especially when doing the Compassionate Self Forgiveness’s, because she sees things I don’t. Thank you ♥️ so much for connecting so deeply with me as my coach, and reminding me of my wholeness. 🦋"

- Christina

"I was struggling to understand my pattern of people pleasing and not being able to stay grounded and centered in my power. Niina's presence itself was so powerful and calming, she embodied that for me guided me on a beautiful journey to help reconnect with my innerchild and giver her the corrective experience and the words she needed to her. by the end of the session i felt fully in my power and also left with strategy to duly embody that. thank you for helping me step into my power!"

- Anonymous
Mitä saat kun liityt valmennukseen

1:1 Valmennuksen Sisältö

Kun lähdet yksityisvalmennukseen saat:

✔️ Kuukausittaiset 1:1 Tapaamiset kanssani Zoomin välityksellä. Tapaamisen kesto noin 60-90 minuuttia. 

Valitaan yhdessä sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmennuskokonaisuus, kesto joko 3kk tai 6kk. Näistä jutellaan tarkemmin maksuttoman valmennuspuhelun aikana, jossa kartoitetaan yhdessä tilanteesi.

✔️ Aktiivinen viestituki tapaamisten välillä. Jos kaipaat lisätukea tapaamisten välillä tai haluat juhlia onnistumisiasi, oon täällä sitä varten! 

Vastaan viesteihin pääasiassa arkisin ja 48 tunnin sisällä. 

✔️ Tarvittavat omatoimiset tehtävät kotiin. Joka tapaaminen päätetään juurruttamalla asiat myös käytäntöön, eli valitset aina seuraavan sopivimman askeleen kohti tavoitettasi. Saat toisinaan myös lisäharjoituksia tapaamisten välille, jotta pysyt aktiivisena tapaamisten välillä..

BONUS: Human Design Luenta. Bonuksena saat 45 minuutin perustason HD luennan, jotta ymmärrät karttasi peruspiirteet ja miten ne vaikuttaa elämääsi. Näitä hyödynnetään myös valmennuksen aikana, sikäli kuin se tavoitettasi palvelee. 

Tiedustele vapaita valmennuspaikkoja täyttämällä allaoleva hakulomake. Lomakkeen täyttäminen EI sido sinua mihinkään. Jos koen, että voin auttaa sinua, tarjoan sinulle maksuttoman tapaamisen, jonka jälkeen voit päättää lähdetkö valmennukseen vai et.

Valmennuksen hinta määräytyy paketin sisällön ja keston mukaan. 

HAE VALMENNUSPAIKKAA

 

Kysymyksiä?

Jäikö kysyttävää? Lähetä viestiä [email protected] ja jutellaan lisää!